- Yasaklandı
Banlı Üye
Asphalt 8 Airborne PC 3.6.0 L Hack Varmı Acaba Varsa Verirmisiniz
Forumda var biraz araştırsan bulurdun.
https://memoryhackers.org/konular/asphalti-8-kredi-para-hile-android-rootlu.42973/
Hm özür dilerim bi araştırıp geri gelirim kusura bakma bulursam geri link atarım burdanPC Diyoz Ama İlgilendigin İcin Tsk
Hm özür dilerim bi araştırıp geri gelirim kusura bakma bulursam geri link atarım burdan
Kardeş ben şöyle bi hile yapmıştım cheat engineden para miktarını yaptım sonra 100k ekledim para geldi sonra öyle öyle para biitince ekliyodum bigün dedim niye böyle yaptım 99999999999999k ekledim sonra ban yedim cheat engineden yapcaksan belki ban yiyebilirsin sıkıntı
Youtube da 1milyon tane var kardeşim bak yüklenme tarihine en yeni videoyu uygula eskileri yapma sakın bence fix yemiştir belki sıkıntı çıkabilirparayı nasıl artıracam ki
Cheat Engine fixlendi diye biliyorum.Youtube da 1milyon tane var kardeşim bak yüklenme tarihine en yeni videoyu uygula eskileri yapma sakın bence fix yemiştir belki sıkıntı çıkabilir
Tamam kardeşim bilmiyodum ben çünkü 2017 nin başlarında yapmıştım hileyiCheat Engine fixlendi diye biliyorum.