Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
17
ASRock,ASRock ekran kartları, Radeon RX550, RX560 (2 GB),RX570 (8 GB),RX580 (8 GB),ASRock yeni ekran kartları

:resim:

asrock-phantom-gaming.jpg

:not:

ASRock bir ekran kartı yapan firmadır.Artık ekran kartı üretimine başlanması kararını almış bu firma yeni modelleri piyasa sürmeye hazırlanıyor.

Pazara agresif bir giriş sağlayan ekran kartlarının adını ''Phantom Gaming''adını laik görmüşler.

AMD ile işbirliği yaparak pazara adım atan ASRock, ilk etapta 4 adet Phantom Gamingmodelini kullanıcılar ile buluşturacak. Radeon RX550, RX560 (2 GB), RX570 (8 GB) ve RX580 (8 GB) GPU’larını taşıyan ekran kartları; çift rulmanlı fanları ve bakır-alüminyum ısı boruları ile dikkat çekiyor. Tüm kartlarda hız aşırma desteği standart olarak bulunurken, ASRock oyuncular için Phantom Gaming Tweak adlı bir yazılım geliştirmiş. Bu yazılım ile hız aşırtma işlemi, voltaj kontrolü ve fan devir hızı gibi temel ayarlar kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor olabilmesi gözlerden kaçmadı.

asrock-radeon.jpg

Haziran ayından itibaren raflarda olacak ekran kartları ile ilgili fiyat bilgisi paylaşılmadı. Ancak şirketin paylaştığı bilgiye göre yeni ekran kartları, sanal para birimleri yüzünden karışan piyasaya göre oldukça makul fiyat etiketlerine sahip olacağını söylemekten çekinmedi.

Üye
ASRock ekran kartı yapan bir firma mıdır yoksa Nvidia ve AMD'nin yapmış olduğu ekran kartlarına kendi soğutma sistemini ekleyip üzerinde üç-beş modifikasyon yapıp satan firma mıdır?

Benim bildiğim Nvidia ve AMD ekran kartını yapar, üretir. MSI, Sapphire, Igame, Asus ve yeni eklenen ASRock gibi firmalar bunlara kendilerine göre bir soğutma sistemi ekleyip duruma göre MHz değerlerini ayarlayıp satarlar veya bir diğer yöntem ile Nvidia kendi soğutması ile Founders Edition olan sürümleri piyasaya sürer. Yanlış mı biliyor muşum?

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
15
ASRock ekran kartı yapan bir firma mıdır yoksa Nvidia ve AMD'nin yapmış olduğu ekran kartlarına kendi soğutma sistemini ekleyip üzerinde üç-beş modifikasyon yapıp satan firma mıdır?

Benim bildiğim Nvidia ve AMD ekran kartını yapar, üretir. MSI, Sapphire, Igame, Asus ve yeni eklenen ASRock gibi firmalar bunlara kendilerine göre bir soğutma sistemi ekleyip duruma göre MHz değerlerini ayarlayıp satarlar veya bir diğer yöntem ile Nvidia kendi soğutması ile Founders Edition olan sürümleri piyasaya sürer. Yanlış mı biliyor muşum?
modifikasyon yapan bir firma.

Uzman Üye
Ödüller
7
ASRock - un g41m-vs3 r2.0 ana kartin kullaniyorum sorunsuz umarim ekran kartlarida boyle olur

Seçkin Üye
RAZER Ekran Kartım Var Daha ne :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.