9 Nis 2017 #1 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI Kullandıysanız 1 rep'i eksit etmeyin lütfen http://memoryhackers.org/images/smilies/smile.png
9 Nis 2017 #2 youlabaron Y Uzman Üye Katılım 5 Nis 2016 Mesajlar 181 Tepki puanı 14 Ödüller 8 Yaş 25 10 HİZMET YILI Bence kötü olmuş hiç çalışmamışsın kardeşim template alıp ismini yazmışsın
9 Nis 2017 Konuyu başlatan #3 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI youlabaron' Alıntı: Bence kötü olmuş hiç çalışmamışsın kardeşim template alıp ismini yazmışsın Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim bu eski çalışmam o yüzden böyle.Elimde şu anda yeni çalışmam yoktu eski çalışmamı attım. Yorumun için teşekkürler
youlabaron' Alıntı: Bence kötü olmuş hiç çalışmamışsın kardeşim template alıp ismini yazmışsın Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim bu eski çalışmam o yüzden böyle.Elimde şu anda yeni çalışmam yoktu eski çalışmamı attım. Yorumun için teşekkürler
9 Nis 2017 #4 youlabaron Y Uzman Üye Katılım 5 Nis 2016 Mesajlar 181 Tepki puanı 14 Ödüller 8 Yaş 25 10 HİZMET YILI burakbcl' Alıntı: youlabaron' Alıntı: Bence kötü olmuş hiç çalışmamışsın kardeşim template alıp ismini yazmışsın Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim bu eski çalışmam o yüzden böyle.Elimde şu anda yeni çalışmam yoktu eski çalışmamı attım. Yorumun için teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... biraz kırıcı olduysam özür dilerim yenilerini bekliyorum
burakbcl' Alıntı: youlabaron' Alıntı: Bence kötü olmuş hiç çalışmamışsın kardeşim template alıp ismini yazmışsın Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim bu eski çalışmam o yüzden böyle.Elimde şu anda yeni çalışmam yoktu eski çalışmamı attım. Yorumun için teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... biraz kırıcı olduysam özür dilerim yenilerini bekliyorum
9 Nis 2017 Konuyu başlatan #5 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI youlabaron' Alıntı: burakbcl' Alıntı: Kardeşim bu eski çalışmam o yüzden böyle.Elimde şu anda yeni çalışmam yoktu eski çalışmamı attım. Yorumun için teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... biraz kırıcı olduysam özür dilerim yenilerini bekliyorum Genişletmek için tıklayın ... sorun değil bugün bir kaç tane photoshop yapıp atcam veya yarın atarım belli olmaz
youlabaron' Alıntı: burakbcl' Alıntı: Kardeşim bu eski çalışmam o yüzden böyle.Elimde şu anda yeni çalışmam yoktu eski çalışmamı attım. Yorumun için teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... biraz kırıcı olduysam özür dilerim yenilerini bekliyorum Genişletmek için tıklayın ... sorun değil bugün bir kaç tane photoshop yapıp atcam veya yarın atarım belli olmaz