Merhaba Arkadaşlar,
Bildiğiniz Üzere Robocraft'ın Hiçbir hile sitesinin Çözemediği çok güçlü bir Anti-Cheat Sistemi var.
ve 2 yıldır hiçkimse bu oyunda cheatengine, winsock packet editor gibi programları kullanamıyor.
Çünkü EAC (Easy Anti Cheat) Oyunun Memorysini gizliyor ve Okunamaz hale getiriyor.
O Zaman Oyunu Cheat Engine gibi Programlarla Açamıyorsak, Dosyalarını Editleyebilirmiyiz?
Evet. Robocraft, Kendi Oyununun Dosyalarını kontrol etmiyor. Böylece Rahatlıkla Oyunu Editleyebiliriz.
Peki Nasıl??? :huh: :
Robocraft'da bir Unity Oyunudur. ve Unity Engine ile Yapılmıştır. (Rust Gibi.) ve Her Unity Oyununda bir Özel Assembly vardır.
Bu
Assembly-CSharp.dll dır. Bu Dosya Oyunun bütün bilgisini taşır Örneğin Lazerin Kaç Saniyede Kaç kez ateş ettiği (smg_fire rate)
veya Plasma Topunun Gücü, Çarptığında Patlama Çapı, Kaç Saniyede bir ateşlenebildiği. bunları Editlemek mümkündür.
ama Baya Zor
Yani ben Yapamadım
Nasıl Editlenir? : .Net Reflector Adlı Programla Assembly'nin içini açıp Bakabilirsiniz. ve Reflexil Adlı Eklenti ile Editleyebilirsiniz.
Benim Bildiğim Bu Kadar. Şu anda Oyunun Hilesi Yoktur. Sadece Benim Dediğim yöntemle veya çok iyi bir programcı ile EAC (EasyAntiCheat) ve Roboshield Durdurulabilir.