Evet Bi Problem Olmadı Taktirde ÇıkacakGüzel Görünüyor Umarım En Yakın Zamanda Çıkar
Evet Bi Problem Olmadı Taktirde Çıkacak
Gözüküyor Ama Senin Bilgisayarda Resim Programı Varmı Ona Göre Herkeste Gözüküyor Yoksa Öyle YazarRESİMLER GÖZÜKMÜYOR IMG YAZIYOR ?????????
program ismi ne ?Gözüküyor Ama Senin Bilgisayarda Resim Programı Varmı Ona Göre Herkeste Gözüküyor Yoksa Öyle Yazar
Yani Değişiyo Resim Olarak Neyle Açıyosan Ona Bağlıprogram is
program ismi ne ?
Ur WelcomeNice Hocam
Aslında Biliyorum Tasarım Aslında Farklı Ama Biliyomusun Bilmiyorum En İyi Olarak Bunu Hoş Gördüm Tabi Dışardan Senin Bakış Açın Benim İçin Önemli Bu Hileyi Bu Temada Çıkarcam Ama İstek Gelirse Sonraki Sürüm DeğiştirebilirimDostum Her şey Güzel. Nedense Sabahtan Beri Baktığım Hilelerde Sende Dahil Tasarımını Beğenmedim Çoğunu Beğenmedim Hatta Sadece Birininkini Beğendim. Biraz Tasarıma Önem Verin ki. Göz Alıcı Olsun İlgi Çeksin. !
Yeni Bir Tema Güzel Olabilir. Koyu Olabilir Yada 2 Farklı Renkle Bir şeyler Yapabilirsin. Aslında Bir Çok Şey Yapabilirsin De Aklıma Gelmiyor. Arada Bir Övmüş Gibi Olmuyayım Bu Aralar Kendisi İlgimi ÇekiyorAslında Biliyorum Tasarım Aslında Farklı Ama Biliyomusun Bilmiyorum En İyi Olarak Bunu Hoş Gördüm Tabi Dışardan Senin Bakış Açın Benim İçin Önemli Bu Hileyi Bu Temada Çıkarcam Ama İstek Gelirse Sonraki Sürüm Değiştirebilirim
Tasarımı Çok Basit Geliyo Bana Malesef Başkasını ÖnersenYeni Bir Tema Güzel Olabilir. Koyu Olabilir Yada 2 Farklı Renkle Bir şeyler Yapabilirsin. Aslında Bir Çok Şey Yapabilirsin De Aklıma Gelmiyor. Arada Bir Övmüş Gibi Olmuyayım Bu Aralar Kendisi İlgimi Çekiyor
@Erhan Hack Var Hem Güzel Hileler Hemde Tasarımını Beğeniyorum Bakabilirsin.
Benim Bir Arkadaşım Var Aslında Oda Hile Yapıyordu 1 Hafta Oldu heral de Bıraktı Ama Yine Düşünüyor Yapmayı. Şuanda Hileleri Yok olsaydı Gösterirdim Sana Tasarımlarını Güzel Hileler Yapıyordu Kendisi. Özele Gelirsen Tanıştırmaya Çalışırım Pek Aktif Kalmıyor.Tasarımı Çok Basit Geliyo Bana Malesef Başkasını ÖnersenDaha İyi Sevmedim Şahsen
Teşekkürler Gerek Yok Ama Tabi Düşüncen İçin TeşekkürlerBenim Bir Arkadaşım Var Aslında Oda Hile Yapıyordu 1 Hafta Oldu heral de Bıraktı Ama Yine Düşünüyor Yapmayı. Şuanda Hileleri Yok olsaydı Gösterirdim Sana Tasarımlarını Güzel Hileler Yapıyordu Kendisi. Özele Gelirsen Tanıştırmaya Çalışırım Pek Aktif Kalmıyor.
Önemli Değil. Başarılar Dostum.!Teşekkürler Gerek Yok Ama Tabi Düşüncen İçin Teşekkürler
Yani Değişiyo Resim Olarak Neyle Açıyosan Ona Bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?