Bilinçli rüya görebilen yada astral seyahat yapabilen varmı arkadaşlar?
Ben çok uğraştım,konsantremi sağlıyorum tam çıkacağım aşırı derecede kalp atışlarım yükseliyor ve ister istemez korkuyor insan,kaybedecek hiç bir şeyim yok ama yenemiyorum korkuyu
Kardeşim astral seyahatte ruhun bedeninden çıktıktan sonra ruhlar alemine geçiş yapıyorsun bunu biliyorsun değil mi ? ve insan oğlunun gözündeki perde bu süreçte kalkar ve göreceklerinden sonra akıl sağlığın yerinde kalır mı muamma . Cinler sana bu süreçte musallat olabilirler senin ruhunu öldürebilirler yani insanlar bi gece uyudu daha da kalkamadı diye bilinirsin xd Örneğini aref ghafuri yetenek sizsiniz de yapmıştı izle istiyorsan.
belli bir kesim doğru yapılırsa sıkıntı olmayacağını söylüyor
bende zamanında bakmıştım merak ettim ilk seferlerde alışmak için odanda dolaşman lazım sonrasında yine aynı şekilde istediğin yere gidebilirsin
tabi astral seyehat esnasında farklı bir alemde bulunacağın için cin vb şeyler görme ihtimalin de var youtube'da birsürü bu deneyimi yaşamış insan var (tabi yalan olabilir bilemiyorum)
ben de denemek isterim de yürek yok işte
yapabılene helal olsun. ben gözümü kapayınca borçlar gelıyor gozumun onune benım. sonra hemen gerı acıyorum daha fazla ileriye gidersem hemen odeme gunu gelır dıye