Seçkin Üye
bedava spoofer var internette ismini unuttum bakarsın senAsus anakart kullanıyorum. Valoranttan ban yedim fakat spoofera ücret vermeden kaldırmak mümkün diye biliyorum. Bilgisi olanlar yazıp yardımcı olabilir mi?
Dostum hdd veya ssd değiştirirsen otamatikmen banın kalkmış olucaktır veya hdd bilgilerini değiştirebiliyorsun diye bi video izlemiştim onlara bakarak banını kaldırabilirsinAsus anakart kullanıyorum. Valoranttan ban yedim fakat spoofera ücret vermeden kaldırmak mümkün diye biliyorum. Bilgisi olanlar yazıp yardımcı olabilir mi?
HDD VEYA SSD DEĞİŞTİREREK ÇÖZÜMÜ VAR FAKAT BUNUNLA UĞRAŞMAK İSTEMİYORSAN HDD NİN BİRŞEYİNİ DEĞİŞTİRİP YAZILIMSAL OLARAK KULLANILIYORDUKeşke yardımcı olabilsem Asus anakartlarda bir cahillik mevcut bende. Kendi msi laptobumda istediğim kadar ban yesemde sorunu hallediyorum bedavaya amma Asus için dewin olması gerekiyor. Güzel bir araştırma yapman gerekiyor 1-2 ayda anca buldum ben kendi çözümümü
link atmak yasak değil ise atarmısınbedava spoofer var internette ismini unuttum bakarsın sen
Bro bende de msi anakartı var b450m gaming plus gibi bişeydi ban kaldırmasını biliyorsan bana yardımcı olabilir misin discord TheMusician#6520Keşke yardımcı olabilsem Asus anakartlarda bir cahillik mevcut bende. Kendi msi laptobumda istediğim kadar ban yesemde sorunu hallediyorum bedavaya amma Asus için dewin olması gerekiyor. Güzel bir araştırma yapman gerekiyor 1-2 ayda anca buldum ben kendi çözümümü
https://memoryhackers.org/konular/hwid-unban-method-for-valorant-apex-cod-fortnite.219750/ burdakileri yapıp banını kaldırabilirsin meşgul olduğum için elimden bukadarı geliyorBro bende de msi anakartı var b450m gaming plus gibi bişeydi ban kaldırmasını biliyorsan bana yardımcı olabilir misin discord TheMusician#6520
Merhaba asus için nasıl bir çözüm buldun ? discorddan bana ulaşırsan çok sevinirim. Discord : Adem Halit#1624Keşke yardımcı olabilsem Asus anakartlarda bir cahillik mevcut bende. Kendi msi laptobumda istediğim kadar ban yesemde sorunu hallediyorum bedavaya amma Asus için dewin olması gerekiyor. Güzel bir araştırma yapman gerekiyor 1-2 ayda anca buldum ben kendi çözümümü
bu msi ve gigabyte asus değil.https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-spoofer.226527/
Burdaki bağlantı yardımıyla kaldırmayı deneyebilrsin
Banım yok zaten ban yediğimde işe yarayacak spoof arıyorum.Kanka anakart bani olduğuna kesin emin olmasın bazen sadece format kurabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?