Asus anakart için valorant spooferı arıyorum format atmamam lazım ve kalıcı olması lazım nerden bulabilirim bir fikri olan var mı , bir de forumda birisi hwid ban 3 ay sonra kalkıyor yazmış doğru mu bu?
3 veya 4 ayda banın kalkıyor sen Riot a ticket at Bi şansını dene onlar 1 gun içinde dönüyorlar zaten banın ne zaman kalkcagınıda mail üzerinde söyliyorlarAsus anakart için valorant spooferı arıyorum format atmamam lazım ve kalıcı olması lazım nerden bulabilirim bir fikri olan var mı , bir de forumda birisi hwid ban 3 ay sonra kalkıyor yazmış doğru mu bu?
ticket olarak ne diyebilirim bir fikrin var mı suçlu olunca insanın aklına bir bahane gelmiyor3 veya 4 ayda banın kalkıyor sen Riot a ticket at Bi şansını dene onlar 1 gun içinde dönüyorlar zaten banın ne zaman kalkcagınıda mail üzerinde söyliyorlar
Ayrıca Asus hwid banı kaldırma cok zor sen yine bir araştırma yap
asus prime b450m-a3 ay değil 4 ay atıyor artık onu bi düzelteyim anakartının tam adını söyler misin
Anakartında raid desteği var manuel method ile kaldırabilirsin banının ekstra olarak detaylı bir şekilde öğrenmek istersen @zardacal arkadaşımız var bu işlerin piridir kendisi ona sormanı öneririmasus prime b450m-a
https://memoryhackers.org/konular/v...yor-working-asus-msi-gigabyte-biostar.238718/ bu konuyu incelemeni öneririmAsus anakart için valorant spooferı arıyorum format atmamam lazım ve kalıcı olması lazım nerden bulabilirim bir fikri olan var mı , bir de forumda birisi hwid ban 3 ay sonra kalkıyor yazmış doğru mu bu?