Bilgisayar açılırken BIOS F2 şartı koyuyor. Ayarları kaydettikten sonra açılıyor. Ben bu işlemin yapılmadan direkt açılmasını istiyorum. Bunun önüne geçebilecek herhangi bir işlem var mıdır?
Hocam biostan boot ayarlarına gir boot settings Configuration a gir "wait for f1 if errors" yazan ayarı disable yap yada main kısmından saatini düzenle eğer geride kaldıysa
Hocam biostan boot ayarlarına gir boot settings Configuration a gir "wait for f1 if errors" yazan ayarı disable yap yada main kısmından saatini düzenle eğer geride kaldıysa
Pilin üzerinden ne çıktıysa onu alıcaksınız model numarası yazar. İnternetten heryerde bulabilirsiniz ama benim önerim çevrenizdeki saatçi,bilgisayar tamircisi vs var ise oralardan alın hem ucuz olur hemde model numarasına göre rahatça bulursunuz
Pilin üzerinden ne çıktıysa onu alıcaksınız model numarası yazar. İnternetten heryerde bulabilirsiniz ama benim önerim çevrenizdeki saatçi,bilgisayar tamircisi vs var ise oralardan alın hem ucuz olur hemde model numarasına göre rahatça bulursunuz
Merhaba fabrika ayarlarınıza döndürmenin sizin için olanağının yüksek olacağını düşünüyorum yeni ankart almışsınız Serhat bey güle güle kullanın iyi bir tercih yapmışsınız lakin pci 4.0 express olayını unutmadım bios pilini söküp takın iyi forumlar.