sata HDD veya hdd lere raid atiliyor hocam nvme m2 SSD lere atılmıyor diye biliyorum yanlışsam lütfen düzeltin beniMerhaba Asus b 450m k anakartım var. M2 ssd mi raid yapmak istiyorum tüm adımları yaptıktan sonra create yeri gri yani tıklanmıyor ne yapmam lazım. Anakartım raid destekliyor diye biliyorum. Sata config de ikinci resimde de görüldüğü üzere nvme mode bölümü yok bazı yerlerde onuda aktif ediyorlar. Bende o seçenek neden çıkmıyor acaba?
doğrusunuz hocam m2 ssdlere raid atılmazsata HDD veya hdd lere raid atiliyor hocam nvme m2 SSD lere atılmıyor diye biliyorum yanlışsam lütfen düzeltin beni
hocam ilk fotoğraf tam dediğiniz kısım ama nvme raid mode bölümü yok bende anlayamadımasusun sitesine baktım;
2. [Gelişmiş] sayfasına tıklayın ve buradan [SATA Yapılandırma] öğesi ile devam edin
NVMe RAID MODE = Enabled
yanlışta olabilir ama atilani gormedim bu zamana kadar sen biliyorsundur hiç atılma imkanı var mıdoğrusunuz hocam m2 ssdlere raid atılmaz
https://memoryhackers.org/konular/val-5-den-kurtulamayanlar-icin-raid-kurulum.256798/ bu konuda m2 ssdnız varsa nvmi raid mod açın diyor ama hocam ssd atılıyor demek değil mi?doğrusunuz hocam m2 ssdlere raid atılmaz
sitensinde anlatıyor asusun hocam nvme ile ilgili ama bende o ayar yok biosdadoğrusunuz hocam m2 ssdlere raid atılmaz
önce satayı açıcan sonra çıkıyor asusun sitesine görehocam ilk fotoğraf tam dediğiniz kısım ama nvme raid mode bölümü yok bende anlayamadım
Anladım fakat dediğim gibi ilk fotoğraf o kısım zaten sata yani. Ve bende neden yok anlamadım başkalarını izlerken onlarda da gözüküyor o kısımda ama bende durum böyle. Ve anakartım raid destekliyor aslında.önce satayı açıcan sonra çıkıyor asusun sitesine göre
Atiliyor. M2 raid destegi yok arkadasin. Yanlis yonlendirmeyinyanlışta olabilir ama atilani gormedim bu zamana kadar sen biliyorsundur hiç atılma imkanı var mı
Yanlış yönlendirmelik bir durum yok zaten cümlemde yanlışsam beni düzeltin dedim hocam siz de teyit ettiniz teşekkür ederimAtiliyor. M2 raid destegi yok arkadasin. Yalnis yonlendirmeyin
bir çözümü yok mu hocam anakart modelim mi desteklemiyor neden böyle acaba?Atiliyor. M2 raid destegi yok arkadasin. Yalnis yonlendirmeyin
Anakartın sahibi verir sana bu cevabi. Sata hdd/ssd var ise ona yapabilirsinbir çözümü yok mu hocam anakart modelim mi desteklemiyor neden böyle acaba?
o konuda bilgim yok hocam m2'ye atılmıyor diye biliyorum benhttps://memoryhackers.org/konular/val-5-den-kurtulamayanlar-icin-raid-kurulum.256798/ bu konuda m2 ssdnız varsa nvmi raid mod açın diyor ama hocam ssd atılıyor demek değil mi?
Post automatically merged:
sitensinde anlatıyor asusun hocam nvme ile ilgili ama bende o ayar yok biosda
val5 kaldırmak ıcın valorantta ssd çıkarıp hdd ye mı atmam lazım pekı bilginiz varmı hocamo konuda bilgim yok hocam m2'ye atılmıyor diye biliyorum ben
bende ona da tıklanmıyor hocam beAynı sorun bendede vardı önce delete array yap sonra create arraya tıklanıyor
Kral b450 mA II kullanıyorum ben de fakat create array delete array vs. hiç bir yere tıklanmıyor, onu nasıl yapıcaz ?Atiliyor. M2 raid destegi yok arkadasin. Yanlis yonlendirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?