18 Ocak 2024 #1 ffdorukq F dc: yalvarma Uzman Üye Katılım 16 Eki 2023 Mesajlar 194 Tepki puanı 11 Sosyal 2 HİZMET YILI arkadaşlar 2 3 gündür woofer den spoof atıcam fakat destek tpm in açık diyor güvenli ön yükleme kapalı fakat ftpm felanda kapanıcak sanırım çok araştırdım bulamadım bilen veya aynı durumu yaşayan biri varsa yardımcı olabilirmi
arkadaşlar 2 3 gündür woofer den spoof atıcam fakat destek tpm in açık diyor güvenli ön yükleme kapalı fakat ftpm felanda kapanıcak sanırım çok araştırdım bulamadım bilen veya aynı durumu yaşayan biri varsa yardımcı olabilirmi
18 Ocak 2024 #2 schoxzz S Onaylı Üye Katılım 24 Ağu 2021 Mesajlar 81 Tepki puanı 8 Ödüller 3 Yaş 24 4 HİZMET YILI Anakart Marka Model Belirtir Misin ?
18 Ocak 2024 Konuyu başlatan #3 ffdorukq F dc: yalvarma Uzman Üye Katılım 16 Eki 2023 Mesajlar 194 Tepki puanı 11 Sosyal 2 HİZMET YILI schoxzz' Alıntı: Anakart Marka Model Belirtir Misin ? Genişletmek için tıklayın ... asus h610 m e d4
18 Ocak 2024 #4 algart Onaylı Üye Katılım 4 Şub 2019 Mesajlar 124 Tepki puanı 12 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Tpm'i bios dan kapattıktan sonra save alıyormusun yoksa direkt çıkıyor musun Bios dan ?
18 Ocak 2024 Konuyu başlatan #5 ffdorukq F dc: yalvarma Uzman Üye Katılım 16 Eki 2023 Mesajlar 194 Tepki puanı 11 Sosyal 2 HİZMET YILI algart' Alıntı: save alıyormusun y Genişletmek için tıklayın ... dostum ftpm die birşey yok ve secure boot ayarlarından tpm e gidiyorum disable yok 2 tane tpm ayarı var ffdorukq' Alıntı: tpm die birşey yok ve secure boot ayarla Genişletmek için tıklayın ... ftpm olsa ztn woof atabilcez
algart' Alıntı: save alıyormusun y Genişletmek için tıklayın ... dostum ftpm die birşey yok ve secure boot ayarlarından tpm e gidiyorum disable yok 2 tane tpm ayarı var ffdorukq' Alıntı: tpm die birşey yok ve secure boot ayarla Genişletmek için tıklayın ... ftpm olsa ztn woof atabilcez
18 Ocak 2024 #6 cobratti C Süper Üye Katılım 9 Nis 2016 Mesajlar 1,037 Çözümler 31 Tepki puanı 136 Ödüller 11 10 HİZMET YILI ffdorukq' Alıntı: dostum ftpm die birşey yok ve secure boot ayarlarından tpm e gidiyorum disable yok 2 tane tpm ayarı var ftpm olsa ztn woof atabilcez Genişletmek için tıklayın ... En alttakini seç, birisi anakartın tpm çipi, diğeri de harici tpm. Harici tpm yokken harici tpm yi seçersen anakartdaki tpm devre dışı oluyor.
ffdorukq' Alıntı: dostum ftpm die birşey yok ve secure boot ayarlarından tpm e gidiyorum disable yok 2 tane tpm ayarı var ftpm olsa ztn woof atabilcez Genişletmek için tıklayın ... En alttakini seç, birisi anakartın tpm çipi, diğeri de harici tpm. Harici tpm yokken harici tpm yi seçersen anakartdaki tpm devre dışı oluyor.
19 Ocak 2024 #7 abdullah42x A Onaylı Üye Katılım 7 Mar 2019 Mesajlar 137 Tepki puanı 4 Ödüller 7 Yaş 29 7 HİZMET YILI bu yararlı olacaktır
3 Eyl 2024 #8 PETROXS P Üye Katılım 1 Haz 2021 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 29 5 HİZMET YILI ffdorukq' Alıntı: dostum ftpm die birşey yok ve secure boot ayarlarından tpm e gidiyorum disable yok 2 tane tpm ayarı var ftpm olsa ztn woof atabilcez Genişletmek için tıklayın ... çözebildinmi knk bende spoofer atacam fakat aynı sorun var
ffdorukq' Alıntı: dostum ftpm die birşey yok ve secure boot ayarlarından tpm e gidiyorum disable yok 2 tane tpm ayarı var ftpm olsa ztn woof atabilcez Genişletmek için tıklayın ... çözebildinmi knk bende spoofer atacam fakat aynı sorun var