suan gt 520 var almayi dusundugum gtx 750 nette gameplaylarin izledim gta 5 filan oynuyorlar rahatlikla degermi o karta ? cok guclu oyunlar oynamiyicagim zaten far cry 4 ac 4 gibi seylerŞu an o ekran kartını mı kullanıyorsun ?
derken ? o kadar kotumu yaw bu ?Hacı benim merak ettiğim sen kartı nasıl yaktın laşimdi ki pc ler 70C yi geçince ısı otomatik kendini kapatıyo sen naptın öle ya ( Bide deymez hacı sakın alma wolteam bile oynayamazsın )
gt degil gtx 750 bu yanlismi gordunuz yoksa yanlismi yazdiniz anliyamadimGT 730 4GB kullanıyorum.GTA 5 ve PUBG gibi oyunları açması zor.GT 750 aynısı gibi üst performans bekleme bence
fan calismiyormus farketmedim oyundayken reset atti ekranda kirmizi cizgiler olusduHacı benim merak ettiğim sen kartı nasıl yaktın laşimdi ki pc ler 70C yi geçince ısı otomatik kendini kapatıyo sen naptın öle ya ( Bide deymez hacı sakın alma wolteam bile oynayamazsın )
gt ayrı gtx ayrıGT 730 4GB kullanıyorum.GTA 5 ve PUBG gibi oyunları açması zor.GT 750 aynısı gibi üst performans bekleme bence
Hacı ilk ekran kartında aldığın performansın aynısını bu ekran kartında da alırsan arada fazla bir fark yoktskler cevaplar icin o fiyata daha iyi kart bulamam diye dusunuyorum almaya karar vedim.
hocam ilk ekran kartimi soylemedimki konuda nerden bildin ? gtx 700 ve 600 serilerin kullanmadim bu yuzden performansini merak ettimHacı ilk ekran kartında aldığın performansın aynısını bu ekran kartında da alırsan arada fazla bir fark yok
Hmm o zaman sen almayı düşündüğün ekran kartının oyun testini yutupdan izle belki çıkarhocam ilk ekran kartimi soylemedimki konuda nerden bildin ? gtx 700 ve 600 serilerin kullanmadim bu yuzden performansini merak ettim
izliyorumda hocam hep 750 ti testleri benim dusundugum kart siradan 750 bu yuzden biraz celiskiye dusdumHmm o zaman sen almayı düşündüğün ekran kartının oyun testini yutupdan izle belki çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?