Süper Üye
Hangi yöntemle ?msi h310 kullanıyorum kuzenimde asus h310 kullanıyoruz ikimizde aynı yöntemle kaldırdık
Dc : Adem Halit#1624 ulaşırsan sevinirim.asrock b450m kullanıyorum asusun alt markası galiba bende de sorun yok knka dc ver göstereyim ?
biliyorum o yüzden varsa çözümü bilen diye yazdımAsusların hwid kaldırması aşırı sorunlu arkadaşlar şakasız
Çoğu kişi para ile yaptırıyor umarım biri yapabilir burdan ama , en iyi çözüm paralı spooferbiliyorum o yüzden varsa çözümü bilen diye yazdım
Asrock ile asus aynı değil Asrock Ami bios Asus başka bir tür biosasrock b450m kullanıyorum asusun alt markası galiba bende de sorun yok knka dc ver göstereyim ?
çok teşekkürlerSitedeki spoofer işinize yaramazsa manuel sızdırmayı kullanabilirsiniz. Valorant için değil, Apex ve CSGO gibi diğer oyunlar için olduğunu düşünüyorum. Birkaç gün önce bir yazı yazmıştım umarım işinize yarar, sadece adımları doğru bir şekilde takip etmeye çalışın: https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-spoofing-method.226880/#post-4146584
h310 lar ile atmak zor dostumMerhaba arkadaşlar. Bu forumumda merak ettiğim şey ben valorant dword kullanmak istiyorum fakat anakartım Asus h310m-k ve bu anakartta kullanmış ve çalışmış olan arkadaşlarımız forumun altında beni bilgilendirirse sevinirim. Valorant da Asus anakarta sahip olan ve hwid banını kaldıran kişilerin yazmasını öneririm. İyi forumlra dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?