Asus H61M-K Anakart [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhabalar,

Son zamanlarda artan kasmalar ve oyun içi droplardan ötürü bilgisayar donanımlarımı kontrol ederken ram slotlarından birisinin DDR3 - 240 tarafındaki 5. pinin yanmış ve bakırın tamamen erimiş olduğunu fark ettim. Ufak tefek denemeler yaptım ve diğer forumlardaki mevcut açılmış konularda söylenenleri denedim fakat sorunuma çare bulamadım. Bu ana kart üzerinde 2 slot mevcut ve ben 4+4 Olarak kullanıyordum. Ramleri sağlam slot üzerinden tek tek takıp bilgisayarı açarak test ettim ve ramlerde sorun olmadığını fark ettim, sadece dediğim slot üzerindeki pin yanmış. Masrafında pek değilim fakat ana kart değiştirip de driverlarla vs. tekrar hiç uğraşmak istemiyorum ki eminim bunu tamir ettirmek, aynı ana kartın 2. eline +-300 TL vermekten daha kazançlı olacaktır. Benim öğrenmem gereken şu, bunu herhangi bir yerde tamir ettirmem mümkün mü?

Yanık Slot pininin fotoğrafları (Telefon kamerasıyla çekildiği için 5MB'lar buraya yükleyemedim) ;

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Benim bilgisayarımı 2013 ocak'da aldım ve hala kullanıyorum bi sıkıntı yok kullanmasını bilen kullanır senin gibi kullanmasını bilmeyenlerinde bilgisayarı bozulur iyi forumlar.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Benim bilgisayarımı 2013 ocak'da aldım ve hala kullanıyorum bi sıkıntı yok kullanmasını bilen kullanır senin gibi kullanmasını bilmeyenlerinde bilgisayarı bozulur iyi forumlar.
Özelini açar mısın

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu nasıl bi konuşma tabiri bilgisayar açıp sadece oyun oynamasını biliyorsan bozulmaz, bozulduğunda bilgisayarcı abilerinize koşarsınız artık.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...