Asus Laptop Valorant Hwid Ban Kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar neredeyse 2-3 haftadır asus laptoplarda hwid ban kaldırmayı arıyorum fakat ne Türkçe olsun ne yabancı olsun hiç bir şey yok. En son çare bu forumda aramak.

Bilgisayarım Asus G513İC HN029
Not: Spam yorumları veya konuyla alakasız yorumların hepsini raporlayacağım lütfen bilgisi olmayan yazmasın!
Not2: Amidewin yöntemi ile yapamıyorum bilgisayar BİOS a bir şey yaptırmıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bıos ellenmiyorsa yapman biraz zor paralı bir spoofer deneyebilirsin ama fazla tuzlu fiyatlar var dolar yüzünden

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum bu bedava spofferlere hiçbir şekilde güvenme bunlar bios update gibi şeyleri yapmasını sağlıyor pc nin ve durum bu olduğunda sıkıntı çıkması muhtemel oluyor bu durumda pek ihtimal kalmıyor ama paralı spoffer deneye bilirsin ama onlarında bir garantisi olmuyor ve baya bir can yakıcı fiyatı bulunuyor.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Free spooferlar son zamanlarda anladığım kadarıyla 1-2 maç dayanıyor ve sonra tekrar banlıyor Riot buna da önlem almış diye düşünüyorum ücretli spooferlar işini görebilir ama anakartın için de yabancı kaynaklardan daha sağlam geri dönüşler alacağından eminim. İyi Forumlar dilerim.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Asus anakartlı masaüstü bilgisayarlarda bile neredeyse imkansıza yakın çünkü serial değiştiren hiçbir yazılım çalışmıyor Asus anakartların üzerinde yazma izni yok... Inbuilt spooferlar harici çok zor gibi ve onların da ücretleri oldukça yüksek.

hissizim sadece bu kadar
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum bildiğim kadarıyla asuslarda hwid ban kaldırılmıyor

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam DC adresinizi atabilir misiniz deneyelim

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Asuslarda ücretsiz bulabileceğini sanmıyorum

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tmac hwid changer die bişey var daha önce token ile sunucu patlatma yüzünden hwid ban yemiştim discord dan bu uygulama ile hwid change yaptım ve banım kalktı

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hocam DC adresinizi atabilir misiniz deneyelim
eqnn#9515 eğer anakart bozulcak falansa yapmayalım
Post automatically merged:

Free spooferlar son zamanlarda anladığım kadarıyla 1-2 maç dayanıyor ve sonra tekrar banlıyor Riot buna da önlem almış diye düşünüyorum ücretli spooferlar işini görebilir ama anakartın için de yabancı kaynaklardan daha sağlam geri dönüşler alacağından eminim. İyi Forumlar dilerim.
yabancı kaynaklardada asus masaüstüler var ama laptopda yapan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...