Dün geldi benim ekran kartı, MSI 1660Tİ GAMİNG X aldım, asusta alabilirdim ama soğutmada ve sessiz çalışmada MSI ın daha iyi olduğunu gördüm kullanıncada emin oldum yük altında bile ses yok kartta aşırı memnunum tavsiye edebilirim ısınmadada 63 dereceyi geçemedik hala bakalım
Asus Kullanıyorum Kendim Topladım Suana kadar Sorun yasamadım bilgisayar 1-2 ay kapanmadıgı olur Sorun Yaşamadım Yeterinde Ek fan olursa sıkıntısız devam edersin
dostlar bu markalardan birinde 1600ti ekran kartı almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım ve uygun fiyatları öberebilirmisiniz . boş yorum yapmayalım lütfen not: masaüstü için
Bütçen varsa msı yoksa asus bu konu bu kadar net msı daha iyi performans ve fan desteği sağlıyor. Ve asusu göre garantisi çok daha iyi ama marka parası alıyor. örnek asus pc 5k aynı özellikte msı 10k olabilir ama msı candır
sogutma bakımından uzun ömür bakımından bakarsan asus daha iyidir eski eskran kartım 980 sogutma konusunda cok iyiydi asus bu yonden iyidir fakat biraz pahalıdır ama msi ucuzdur ve twinfrozen 6 teknolojisiyle oda sogutma konusunda iyidir oyunlarda cok ısınmaz ama cok uzun omurlu oldugunu soyleyemem