ssd james donkey fiyat performans ürünü olarak 240 gb olanları takribi 400 tl civarı. daha yüksekleri tabiki daha farklı fiyatlar, 30 pin laptop ekranları da sanırsam yan sanayileri 1000 lira civarı. şu an şu kurla fiyatların yüksek olması da hayli normal. Geçmiş olsun, sen yine de bi hdd health diye bir app var onunla kontrol et istersenDün bir antivirüsle tarama yaparken ssdmin ömrünün %6 olduğunu yenilemem gerekeceğini söyleyen bir yazı çıktı karşıma bilgisayarım asus n552vw bilgisayarın ekranının da değişmesi gerekecek toplam masraf ortalama kaç tutar ne yapmam gerekir alternatif çözüm önerisi olan var mıdır?
kolay mı kanka bu zamanda bilgisayar değiştirmekkanka bilgisayarını değiştir bence antivirüse asla güvende olmaz
ssd ömrü test eden program var arat ve test et eger ssd 1 2 sene kullanıyorsançok fazla kopyalama işlemmiyapmadıysan bıtmez ben bıle 1 senedır ssd kullanıyorum haftada 100 gb lık yazıp kopyalayıp sildiğim halde 96 ömrü varDün bir antivirüsle tarama yaparken ssdmin ömrünün %6 olduğunu yenilemem gerekeceğini söyleyen bir yazı çıktı karşıma bilgisayarım asus n552vw bilgisayarın ekranının da değişmesi gerekecek toplam masraf ortalama kaç tutar ne yapmam gerekir alternatif çözüm önerisi olan var mıdır?
AS SSD Benchmark ??ssd ömrü test eden program var arat ve test et eger ssd 1 2 sene kullanıyorsançok fazla kopyalama işlemmiyapmadıysan bıtmez ben bıle 1 senedır ssd kullanıyorum haftada 100 gb lık yazıp kopyalayıp sildiğim halde 96 ömrü var
u say it is ”AS SSD Benchmark“,u can find it for googleVirus programı değil de bir program vardı bilgisayar parçalarına bakıyor du durumunu söylüyordu araştırıp bakabilirsin
ssd de sorun varsa ister ssd değiştrir ister sıfırdan sistem dizer yorum kasmak için mesaj atmayalım lütfen . Konuyu tam okumadığınız yada konuya hakim olmadığınız çok bellikanka bilgisayarını değiştir bence antivirüse asla güvende olmaz
yes,i say it,u can find it in googleHiçbir antivirüs senin ssd ömrünü bilemez çok saçma bu olayBunun için ayrıca programlar mevcut örneğin; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapadlı programını deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?