multi genre producer
Süper Üye
Buyur dostum.Twealer ve advamced kısımlarını da atar mısın
Asus p8h61-manakart model ne ve kaç sürümü
Ben windows 11 kurdum zaten, işlemci desteklemiyordu internette bir adam not defterinden tpm şeylerini silip yapıyordu ve kuruyordu onun gibi yaptım windows 11'i kurdum fakat valorant oynamak istediğimde tpm hatası veriyordu ondan ötürü bios'dan tpm ayarını açmak istiyorum ama desteklemiyor sanırsam.Windows 11 uyumlu bir BIOS güncelleme yayınlanmış diye bir haber okudum. resmi sitede bios güncelleme dosyası indirip kurup denedin mi?
Eğer 2014 gibi eski güncelleme dosyası ise büyük ihtimal TPM 2,0 desteklemiyordur. Win11 kurmak isteyen bypass tpm kullanabilirsin (youtube'de videoları mevcut)
anakartının TPM maalesef desteklemiyor. İnternetten bulduğumu en son güncelleme dosyası tarih 2014 yılAsus p8h61-m
Ben windows 11 kurdum zaten, işlemci desteklemiyordu internette bir adam not defterinden tpm şeylerini silip yapıyordu ve kuruyordu onun gibi yaptım windows 11'i kurdum fakat valorant oynamak istediğimde tpm hatası veriyordu ondan ötürü bios'dan tpm ayarını açmak istiyorum ama desteklemiyor sanırsam.
Evet onu indirip güncelledim bugün, fakat security boot menusu neden yok?anakartının TPM maalesef desteklemiyor. İnternetten bulduğumu en son güncelleme dosyası tarih 2014 yıl
Gigabyte B450M kullanıyorum aynı sıkıntı bende de vardı mecburen Windows 10 dönmelisin, üzülerek söylüyorum ki anakartın TPM desteklemiyor.Asus p8h61-m
Ben windows 11 kurdum zaten, işlemci desteklemiyordu internette bir adam not defterinden tpm şeylerini silip yapıyordu ve kuruyordu onun gibi yaptım windows 11'i kurdum fakat valorant oynamak istediğimde tpm hatası veriyordu ondan ötürü bios'dan tpm ayarını açmak istiyorum ama desteklemiyor sanırsam.
Sırf valorant giremiyorum diye windows 10'a dönmem ben, boşver.Gigabyte B450M kullanıyorum aynı sıkıntı bende de vardı mecburen Windows 10 dönmelisin, üzülerek söylüyorum ki anakartın TPM desteklemiyor.
Milattan önce anakart kullanıyorsun, neden windows 11 kuruyorsun bilgisayarına. TPM yokken sadece valorant değil, çoğu güncel online oyunu zaten oynayamayacaksın. Kullanıcı isteği ile konu kilitlenmiştir.Sırf valorant giremiyorum diye windows 10'a dönmem ben, boşver.