Selam millet, bu iki mouse arasında kaldım ve hangisini alacağıma karar veremedim. Aerox 3'ün wireless modelini alamam yorum yaparken aklınızda bulunsun. Kullananlar falan varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Hocam Gladius III'te beni endişelendiren şey yanlarındaki tırtıklar. İçlerine kolayca kir girebilir ve rahatsız edebilir. Bu konu hakkında ne düşünürsünüz?ASUS ROG Gladius III mouse'unu öneririm çünkü steelseries aerox 3'e göre daha iyi bir mouse özellik açısından gladius 3'te ips hızı 650 ve hızlanması 50G aerox 3'ün ise ips hızı 300 ve hızlanması da 35G o yüzden gladius 3 diyorum bu söylediklerimi pek anlamadıysan eğer ips "inç başına piksel" anlamına gelir ve bir fare veya başka bir aygıtın hızını ölçer fareyi hızlı bir şekilde hareket ettirirsen piksel başına ne kadar mesafe kat ettiğini ölçer yani bir farenin ips hızı ne kadar yüksekse daha hızlı hareket edebilirsin ve fare imlecinin daha hızlı hareket etmesine olanak tanır G ise hızlanma bir fareyi hızlıca hareket ettirdiğinizde fare sensöründen gelen verilerin işlenmesindeki hızlanmayı ifade eder yani fareyi hızlıca hareket ettirdiğinde fare sensörü bir anlık veri kaybı yaşayabilir veya fareyi hareket ettirirken başka bir yere kayabilir bu kayma fare sensöründen gelen verilerin hızlı bir şekilde işlenmesiyle telafi edilir bu şekilde yani tamamen umarım anlamış ve doğru mouse'u benim verdiğim bilgilerle gladius 3 olduğunu anlayıp satın alırsın
steel seriesden kaçma broSelam millet, bu iki mouse arasında kaldım ve hangisini alacağıma karar veremedim. Aerox 3'ün wireless modelini alamam yorum yaparken aklınızda bulunsun. Kullananlar falan varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Senin tutuşuna bağlı tabii ki dersen ki tutuşuma uymuyor aerox 3 alabilirsinHocam Gladius III'te beni endişelendiren şey yanlarındaki tırtıklar. İçlerine kolayca kir girebilir ve rahatsız edebilir. Bu konu hakkında ne düşünürsünüz?
aerox 3 bence iyi kalite konusundaSelam millet, bu iki mouse arasında kaldım ve hangisini alacağıma karar veremedim. Aerox 3'ün wireless modelini alamam yorum yaparken aklınızda bulunsun. Kullananlar falan varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Ben pençe tarzı tutuyorum dostumSenin tutuşuna bağlı tabii ki dersen ki tutuşuma uymuyor aerox 3 alabilirsin
Tamam o halde aerox 3 alacaksınBen pençe tarzı tutuyorum dostum
Tamamdır dostum sağolasın.Tamam o halde aerox 3 alacaksın
Selam aslında kiside güzel ben kısa süre önce kullanmıştım kablosuz modeller çok tercih edilmiyor kablolu fareyi tavsiye ederimSelam darı, bu iki fare arasında kaldım ve hangisini alacağıma karar veremedim. Aerox 3'ün kablosuz modelini alamam yorum yaparken ruh halinizde bulunsun. Kullananlar falan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.