Hak ediyo bence650 watt soba mübarek
Anladım dostum Allah gönlüne göre versin şimdiden hayırlı uğurlu olsun anlayışla karşıladığın için teşekkürlerDostum araştırdım biraz ve 4K Ultra HD bir monitör olarak hak ediyor ama öz fikrime gelirsek daha iyi montörlerde var önceki konularada bakabilirsin benim görüşüme göre kenarları biraz fazla kalın her ne kadar içeriği aşırı iyi olsada sonuçda bir gamer görünüşede önem vermeli demi ama daha 4k Ultra HD bir monitör için bu fiyat ve içerik gayet uygun tabi herkesin görüşü farklıdır sadece öneri vermek istedim.
Fatura Biraz kabarıcak gibi650 watt soba mübarek
Evet dostumçok pahalı ama bu ekran kartını destekleyecek Anakart da çok önemli bir detay
Yurtdisinda yaşamanın avantajlarıarkadaş fiyata bak ürün güzel iyi ama tr de almak çok zor be
Yıl 2020 malesed dolar 6 larda geziyor bizde ozledik tabiki ama birdaha bence dolar 1.7 lere dusmez gibi geliyodoların 1.7 oldugu gunleri ozledik. o zamanlar bunları almak daha basitti
Daha önce kullandiniz miekran kartı süper ben begendim hak ediyor parasını
valla 2 ay sonra polonyaya gidecektim o da yalan oldu virüs yüzünden sıkışıp kaldık burayaYurtdisinda yaşamanın avantajları
Hayattaki şansin bevalla 2 ay sonra polonyaya gidecektim o da yalan oldu virüs yüzünden sıkışıp kaldık buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?