rampage trapper 750w atx kasaKasan ne?
Evet bana guncelleme gelmisbendede radeon var bu aralar amd nin yazılımları saçmalamaya başladı driveri güncelle yada 1 önceki versiyonu yükleyip dene istiyosan
Ama bu model asus rog strix yani serin bi model ve saglam bi kart bide ben kasanin kapağini kapali kullaniyorum ondan olabilirmi acababu arada bende 6600xt ve 6500xt var 2siylede driver sorunları yaşıyorum bu aralar
knk benimki oc edition ve ekran kartı eni temizoverclock varsa kapa yada fanlarını temizle
Kasanın hava akışı iyi olmayabilir diyeceğim ama ön tarafında 140mm'lik 3 adet fan bulunuyor herhalde, belki kasa içerisinde ki kablolar ekran kartına doğru hava gitmesini engelliyor olabilir mi? Aklıma bir tek bu seçenek geliyor.Ama bu model asus rog strix yani serin bi model ve saglam bi kart bide ben kasanin kapağini kapali kullaniyorum ondan olabilirmi acaba
Kasam 2 ön fan söküldü çünkü sıvı sogutma taktim üste ram yuzunden sugmadigi icin one taktik ama donanim arşivi oyun testlerinde 55 i gecmior bende neden bole format atsam duzelirmi biostan bisey yapimmiKasanın hava akışı iyi olmayabilir diyeceğim ama ön tarafında 140mm'lik 3 adet fan bulunuyor herhalde, belki kasa içerisinde ki kablolar ekran kartına doğru hava gitmesini engelliyor olabilir mi? Aklıma bir tek bu seçenek geliyor.
O yüzden olabilir hocam o zaman, büyük ihtimalle o yüzdendir hatta. Yan kapağı açıp dene istersen bir de.Kasam 2 ön fan söküldü çünkü sıvı sogutma taktim üste ram yuzunden sugmadigi icin one taktik ama donanim arşivi oyun testlerinde 55 i gecmior bende neden bole format atsam duzelirmi biostan bisey yapimmi