Onaylı Üye
Hangi programdan yapmam sağlıklı olurStres testi yapıp atar mısın
45-53 derece arasında oyunda ikenSıcaklık durumu nedir?
Laptop ekranı direkt olarak işlemciye bağlı olabilir kontrol eder misin tekrar bu arada.
10 dakikalık burntest yaptim 0 hata ile sonuçlandıStres testi yapıp atar mısın
Katılıyorum soğutucu şart ama basit yöntemi var vantilatör alıyorsun gidip pc nin altına koyuyorsun hem odayı soğutuyor hem pc yi temizzzzzmsconfigden bütün çekirdekleri aç ama soğutucu da şart o pc ye ..
Aynen, tum amd driverlerini kaldirip denedim oldu, cok tessekur ederimekran kartından oynamıyorsun diye düşünüyorum işlemçi ile oynuyorsundur kontrol edermisin
rica ederim yardımım olduysa sevindimAynen, tum amd driverlerini kaldirip denedim oldu, cok tessekur ederim
Fakat her restart attiğmda amd kendi entegre edilmiş ekran kartini kullandiriyor onu bir sekilde cozemedim graph settingsten ekran kartini seciyorum ama fayda yok masaustunde amd nin ekran kartini kullandiği belli oluyor icojlar buyuyor ddu ile temizleme yaptiğimda duzeliyor durumrica ederim yardımım olduysa sevindim
ilk defa duydum öğlen arkadaşıma sorayım o çok iyi anlıyor sana dönüş yapacamFakat her restart attiğmda amd kendi entegre edilmiş ekran kartini kullandiriyor onu bir sekilde cozemedim graph settingsten ekran kartini seciyorum ama fayda yok masaustunde amd nin ekran kartini kullandiği belli oluyor icojlar buyuyor ddu ile temizleme yaptiğimda duzeliyor durum
Çok yardimin dokunur, beklemedeyimilk defa duydum öğlen arkadaşıma sorayım o çok iyi anlıyor sana dönüş yapacam
| Varsa bu özelliği kullanarak oyunu açın. Yoksa PhysX Sürücülerini kurun. Pekçok oyun otamatik Nvidia kartını aktif eder, aktif olmama sorunun varsa nvidia denetim masasından istediğin program ve oyun için nvidia ekran kartını atayabilirsin. |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?