- Yasaklandı
-
Banlı Üye
aynı sekılde ben de rampage kullandım hala da kullanıyorum bı sıkıntı yasamadımBaşlıkta gördüğünüz iki mouse arasında kaldım. Mouselerden anlayan biri hangisinin daha uzun ömürlü, sağlam ve daha iyi performans vereceğini söyleyebilirmi? Bir diğer sorum ise aynı model mouse'nin siyah hali 200TL aynı model mouse'nin kırmızı rengi 150TL. Nedeni ne bunun?
BENCEDEAsus gibi köklü bi firma varken alışılmışın dışına gerek yok bence
asus tuf gaming m3 al kanka en mantıklısı o ama sen bilirsin aynı değil sensör farkı vesayre vardır bak iyiceBaşlıkta gördüğünüz iki mouse arasında kaldım. Mouselerden anlayan biri hangisinin daha uzun ömürlü, sağlam ve daha iyi performans vereceğini söyleyebilirmi? Bir diğer sorum ise aynı model mouse'nin siyah hali 200TL aynı model mouse'nin kırmızı rengi 150TL. Nedeni ne bunun?
ayneeen asus candır kanka haklısınasus candır bro
asusta iyi rampage kullanıyorum ve 1 yılda gitti yani bana göre kötüasus kulanmadım ama rampage kulandım 2 3 sene hiç bir sıkıntı yaşamadım
candırrrrrrrrr dostum haklısınnasus candır bro
haklısın ya öyle rampage biraz kullanım omru az gibiAsus gibi köklü bi firma varken alışılmışın dışına gerek yok bence
bende reddragon güzell gerçekten güzel"reddragon" u gerçekten seviyorum
renk farkı para değiştiriyor bro ama sen bilirsinBaşlıkta gördüğünüz iki mouse arasında kaldım. Mouselerden anlayan biri hangisinin daha uzun ömürlü, sağlam ve daha iyi performans vereceğini söyleyebilirmi? Bir diğer sorum ise aynı model mouse'nin siyah hali 200TL aynı model mouse'nin kırmızı rengi 150TL. Nedeni ne bunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?