Sıcaklık yüzünden işleminiz kendini koruma moduna alıp hız düşürüyor olabilir. Bunun sebebi bu olabilir. MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklık değerlerinizi kontrol edin. Sisteminizi de tam olarak belirtin ortalama sıcaklık değerlerinizi karşılaştıralım
Soğutma Dışındaki Tüm Önerilerinizi Gerçekleştirdim. Sorunun Sıcaklık Olmadığını Düşünüyorum Çünkü Ben FPS Drobu 93 Derece Sıcaklıktada Yiyorum 75'Dede Yiyorum Anakartta Bir Sorun Varmı Bilmiyorum Ama Onuda Sanmıyorum Çünü 1 Ay Önce Böyle Bir Sorunum YoktuAsus X509JB modelinde FPS düşüklüğü yaşayanlar için bazı çözüm önerileri şunlar olabilir:
Bu yöntemlerin hiçbiri sorunu çözmezse, dizüstü bilgisayarınızın donanımında bir sorun olabilir. Bu durumda, bir teknik servis yardımı almanız önerilir.
- Sürücü Güncelleme: Öncelikle grafik sürücülerinin en son sürümlerinin yüklü olduğundan emin olun. Sürücüleri üreticinin web sitesinden indirip yükleyebilirsiniz.
- Soğutma: Bazı kullanıcılar Asus X509JB modelinde ısınma sorunu yaşamıştır. Bu sorun, performansı düşürerek FPS düşüklüğüne neden olabilir. Bu nedenle, dizüstü bilgisayarınızın soğutma sistemini temizleyin veya harici soğutucular kullanın.
- Oyun Ayarları: Oyun ayarlarınızı düzenleyerek FPS düşüklüğü sorununu çözebilirsiniz. Oyunun grafik ayarlarını düşürerek daha yüksek FPS alabilirsiniz.
- Arka Plandaki Uygulamaları Kapatın: Arka planda çalışan uygulamaların performansı etkilediği unutulmamalıdır. Bu nedenle, oyun oynarken arka plandaki uygulamaları kapatın.
- Pil Ayarları: Bazı durumlarda, dizüstü bilgisayarınızın pil ayarları performansı etkileyebilir. Performansı artırmak için pil ayarlarını değiştirin ve "Yüksek Performans" modunu seçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?