Onaylı Üye
Ben öneri alıyorum kral, sen sal millet isterse 5 de der 6 da, ucuz teklifini yaptın bulabiliyorsan piyasada 4'ten aşağı bul satın al, tarihi eser bakmışsın ilerde değerlenir.4 demeyin abi gözünüzü yiyim tarihi eser
Gayet ideal bir fiyat skalası bence de çünkü aynen dediğin gibi dolar aldı başını gidiyor.4 veya 5 cunku 18tl den dolar desek normal
evet knk ucuyoGayet ideal bir fiyat skalası bence de çünkü aynen dediğin gibi dolar aldı başını gidiyor.
İçindeki SSD'yi satayım sana 1K'ya (!)1500-2K arası ücret verilir gibi satın alma faturası win keyleri falan her şey okeyse
Ekran kartı da iyi sayılır aslında devrindeki herhangi bir ofis bilgisayarına göre falan. 2. el satış yapılan sitelerde aynısından hatta SSD'siz 5'ten aşağı fiyat görmedim, o kadar edeceğini ben de zannetmediğimden forumda danışmak istedim. Teşekkür ederim önerin için.ekran kartı dışında diğer özellikler gayet iyi, tahmini 3-3.5 civarı gidebilir, ama öncesinden 2. satış yapılan sitelerde benzer özelliklerdeki laptoplara bak derim.
O zamanlar 4K gibi bir fiyata almıştım diye hatırlıyorum, bir de faturasına bakarım. Bu fiyata çarpı 4 yaparsak elden çıkaramayız gibi ama yine de sağolasın.o zamanki fiyatı çarpı 4
ortalaması 5-6k ya satılıyor sanırım.O zamanlar 4K gibi bir fiyata almıştım diye hatırlıyorum, bir de faturasına bakarım. Bu fiyata çarpı 4 yaparsak elden çıkaramayız gibi ama yine de sağolasın.
Aklımda biraz daha şekillendi şu an forumda aldığım cevaplarla ve 2. el satış sitelerindeki piyasaya göre yaptığım ufak tefek analizlerle 6-7K arası bir fiyata koymayı ancak pazarlıkla falan minimum 5.5'e bırakacağımı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?