Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
bu söylediklerini dikkate alacağım bakalım elimden geleni yapmaya çalışcam 18 mart için video hazırladım çok değişik bir video bakalımBuralarda ÖZ ATAMIN konularını ve bilgilendirici şeyleri görmek gözlerimi yaşartıyor aynı zamanda gururlandırıyor lütfen daha fazla bu tarz içerikli konular gelsin bu adamı görünce yemin ediyorum tüylerim diken diken oluyor
video editi sana mi aitbu söylediklerini dikkate alacağım bakalım elimden geleni yapmaya çalışcam 18 mart için video hazırladım çok değişik bir video bakalım
evet bana ait olacakvideo editi sana mi ait
Bu video edit sana aitse gerçekten helal olsun dostum atamızın böyle anlatımı çok güzelevet bana ait olacak
Bu video edit sana aitse gerçekten helal olsun dostum atamızın böyle anlatımı çok güzel
Büyük bir emek
Güzel video olmuş knk
Bu tarz bilgilerin forum kısmında paylaşacağım farklı konular ile bilinmeyen gerçekleri yüz üstüne çıkarmayı düşünüyorum fakat bunları yaparken doğruluklarını da doğrulamak amacıyla çeşitli sahnelere yön vereceğim bir tık da korkuyorum gerçeği söylemek insanların hoşlarına gitmiyor ve bu gerçekler resmi kaynaklar dogrultusunda yapmayacağım bazen resmi kaynaklar Atatürk'ü kötülemek amacıyla küçük düşürmek amacıyla boş bilgilerin olduğunu düşünüyorum bu yüzden biraz araştırıp 18 mart'a kadar güzel bir video hazırlamayı düşünüyorum. Aksilik çıkmazsa tabiForumda bu tarz konuların daha çok olması dileğiyle ellerine sağlık kardeşim Atatürk ile ilgili bir bilgilendirme konusu da ben yapmak istiyorum inşallah
tabi hocam dikkate aldım yorumlarınızıPür dikkat izlediğim nadir videolardan oldu hocam. Bu ve bunun gibi ATAM'ın bilgilendirici videolarını paylaşman çok mutlu eder bizleri.
evet öyle idi ama Atatürk'ün saygı duydugu bir din adamıydıAbdurrahman Kamil Efendi, Türk din alimi ve modern Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün babası figürüdür. Atatürk, "Baba" (father) olarak da andığı babası figürüne büyük saygı duymaktaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?