Aga Bu Nasıl Bir Olay Yahu Hepinizi Bir Dilekçesine Bkar Attırır Okuldan Okul Hayatın GG OlurBize Böyle Ödev Verseler Okul Ayağa Kalkar Hocayı döverler kız olsun yada erkek olsun fark etmez sonra okulu taşlarlar zaten sabah hoca kızdı birine hocayı taşladılar sopa fırlatılar neler yapmadılar bende ordaydım müdürün camını kırdık müdür cama çıktı küfür etik sen kimsin dedik müdür korktu zaten güvenlikci tuvalete saklandı okulda beni tanıyor kuzenlerimden dolayı okulumuzda bıçak serbest sigara serbest telefon serbest hocalar bize ödev vermeye korkuyorlan
Hayır agam lisem bitti benimLise 1 misin?
Atamaz okulda kuzenlerim döner bıçağıyla geziyor polis karışmıyor zaten korkuyorlar bende sınıfta hep maskeyle konuşuyom herkes korkuyor bizden vala o kadar piskobat oldu ki görsen sen korkarsınAga Bu Nasıl Bir Olay Yahu Hepinizi Bir Dilekçesine Bkar Attırır Okuldan Okul Hayatın GG Olur
kısaca texasBize Böyle Ödev Verseler Okul Ayağa Kalkar Hocayı döverler kız olsun yada erkek olsun fark etmez sonra okulu taşlarlar zaten sabah hoca kızdı birine hocayı taşladılar sopa fırlatılar neler yapmadılar bende ordaydım müdürün camını kırdık müdür cama çıktı küfür etik sen kimsin dedik müdür korktu zaten güvenlikci tuvalete saklandı okulda beni tanıyor kuzenlerimden dolayı okulumuzda bıçak serbest sigara serbest telefon serbest hocalar bize ödev vermeye korkuyorlan
Bize Böyle Ödev Verseler Okul Ayağa Kalkar Hocayı döverler kız olsun yada erkek olsun fark etmez sonra okulu taşlarlar zaten sabah hoca kızdı birine hocayı taşladılar sopa fırlatılar neler yapmadılar bende ordaydım müdürün camını kırdık müdür cama çıktı küfür etik sen kimsin dedik müdür korktu zaten güvenlikci tuvalete saklandı okulda beni tanıyor kuzenlerimden dolayı okulumuzda bıçak serbest sigara serbest telefon serbest hocalar bize ödev vermeye korkuyorlan
İnanmasan inanma bizim kaybediyor hayır biz gene hocaları dövmeye devam ederizben inanmadım yanımda kuzenim vardı oda inanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?