Mangayı okuduğum için neler olacağını biliyorum. Spoiler vermiyim şimdi size iyi seyirlerBir hainlik seziyorum. Aldatılma olması muhtemel.
Nasıl türk dizileri mutlu sonla bitiyorsa animelerde hep alışıldık sonla bitiyor maalesef.Bence Güzel Başladı Her zamanki Görüdügümüz gibi Ortalık Önce Karışır sonra Düzelir sonra Dahada kötü olup biter.
Spoiler olmasın ama mangayı okuduğunu varsayıyorum. Eğer mangayı okumadıysan devam etme yazdıklarımı okumaya. Animenin yapımcısının şöyle bir olayı var animeyi yapan kişinin her sayı için bir anlamı var. 16 sayısı ise animenin yapımcısına göre kurtuluş demek. Buna dayanarak anime hayranları şöyle düşünüyor. Eren'in bilmediği bir saldırı titanı yeteneği var. O özelliğin adı ise "paralel evren". Bu özellik yeni bir evren yaratıp orda normalde yaşanan bir olayı yaşanmamış gibi oluşturuyor. Yani Eren isterse titanların oluşmadığı bir evren oluşturabilir.Bence bir ters köşe yaparlar eren için hep ayar olduk ana karakteri bir türlü sevemedik e bide savaşçı titanın belirli bir özelliği var ''yeniden diye bir filim var''onun gibi olabilir ya da bleach gibi saçma sapan da bitirebilirler
Dostum, bir aktarma olmayacak animeyi The Final Season 16. bölüm de bitirmeyi planlıyorlar kalmış şurda 2 bölüm sonunu nasıl bağlayacaklar onu merak ediyoruz.acaba shingeki no kyojini kime aktaracaklar
Bütün uluslar zaten 3. sezon da bir oldular gibi bir şey. Eren ise bütün dünyayı karşısına aldı. Aslında almadı Eren'in kafası zaten gidikti. Bu kurucu titan olayları kafasını daha fazla yiyerek. Kötü biri olmaya çekti. Ve Eren bütün dünyayı karşısına aldı. Güzel de bitebilir ama saçma bir sona bağlıyacaklar gibi.Eren herşeyi kendine çekti bütün uluslar bence ereni düşman görüp kendi arasında barışı sağlayacak
Sezon başladı bitecek hocam iyi seyirler dilerim.güzel bir sezon olacak gibi
Eren zaten titan olduğu için yaşam süresi 13 yıl eninde sonunda ölücek.Eren ölecek gibi hissediyorum ve sonu barışçıl olmayacak
Her sezon gibi bu sezon da güzel iyi seyirler dilerim. Sadece biraz tat kaçırıyor.Güzel bi sezon olcak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?