Yalnızlığım Anlatır Beni
Uzman Üye
Kardeşim salak değilim herhalde 2 hesap açmak olduğunu bende biliyorum ilk hesabım 480 mesajlıydı ban yedi gitti format attım tekrar açmak için salak yok karşında ?Burada hak yeme gibi bir olay göremiyorum2 tane hesap açmak da yasak zaten forumda meyve mi stokluyorsun? Ban yemeden önce forum kurallarını okuyup forum kurallarına göre hareket etsen keşke kimse seni durduk yere banlamaz. 2M'dan fazla kullanıcı var yönetim ekibi koskoca forumda bir düzen sağlamak zorunda ve bu düzeni de kurallara uygun bir şekilde gerekli yaptırımlar ile sağlıyor. 2M'dan fazla kullanıcılı bir siteyi yönetmek tahmin ettiğin kadar kolay değil. Adamlar mesaj kasmayı para kazanmak için değil emek verenler kullansın hile hemen fix yemesin diye yapıyorlar. Ortada herhangi bir hak yeme olayı yok gayet mantıklı bir sistem var belli yorum sayısına ulaşan kazanıyor hak yeme gibi bir durum yok ortada Küfür ederek banladılarsa inan bunun mantıklı bir sebebi vardır iyi forumlar.
Demek ki tam bilmiyorsunuz tekrar kuralları okumanızı öneririm. Ayrıca bizi bilen bilir. Sitemiz yıllardır bu sektörün içinde ve kimsenin hakkını yerde bırakmadık bırakmayız da. Siz yorum atınca biz para felan da kazanmıyoruz maksat forum içi aktifliği sağlamak ve hileye emek verenlerin erişebilmesini sağlamak. Sizin bu konunuz daha çok sitemizi karalamak adına açtığınız konuya benziyor. Neyse daha fazla da açıklama yapmayacağım. Haksız ban yediğini iddia eden varsa gelir itirazını yapar yanlışımız varsa elbette telafi ederiz ancak sizin ki itirazdan ziyade forumumuzu karalamak adına açılan bir konuya benziyor. Şunu da ekleyeyim herkesin en fazla bir tane memoryhackers hesabı olabilir. Birden fazla olamaz manavdan elma seçmiyorsunuz. Topic lockedKardeşim salak değilim herhalde 2 hesap açmak olduğunu bende biliyorum ilk hesabım 480 mesajlıydı ban yedi gitti format attım tekrar açmak için salak yok karşında ?kuralların hepsini biliyorum mal değilim iyi forumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?