28 Mar 2020 #1 crakkcq09 Uzman Üye Katılım 8 Tem 2018 Mesajlar 157 Tepki puanı 15 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Arkadaşlar her oyuna girişimde yapmam gerekli mi? yoksa sadece hesabımı açıp birkere yapsam yeter mi?
Arkadaşlar her oyuna girişimde yapmam gerekli mi? yoksa sadece hesabımı açıp birkere yapsam yeter mi?
Çözüm Jukose 28 Mar 2020 Clienti her kapatıp açtığında tekrar yapman gerekiyor, clienti kapatmadığın sürece istediğin kadar oyna tekrar tekrar yapmana gerek yok.
Clienti her kapatıp açtığında tekrar yapman gerekiyor, clienti kapatmadığın sürece istediğin kadar oyna tekrar tekrar yapmana gerek yok.
28 Mar 2020 #2 Loxean zombie knife Seçkin Üye Katılım 16 Şub 2020 Mesajlar 341 Çözümler 2 Tepki puanı 42 Ödüller 5 Yaş 25 6 HİZMET YILI soyle anlatıyım hotfix yaptın oyuna girdin 2 3 el attın sıkıldın lolu full kapattın tekrar açıtıgnda tekrar hotfix yapman gerekiyor iyi geceler. Oyla 0 Olumsuz oyla
soyle anlatıyım hotfix yaptın oyuna girdin 2 3 el attın sıkıldın lolu full kapattın tekrar açıtıgnda tekrar hotfix yapman gerekiyor iyi geceler.
28 Mar 2020 #3 Jukose fierecol reborn Griffin Premium Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 528 Çözümler 9 Tepki puanı 75 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Clienti her kapatıp açtığında tekrar yapman gerekiyor, clienti kapatmadığın sürece istediğin kadar oyna tekrar tekrar yapmana gerek yok. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Clienti her kapatıp açtığında tekrar yapman gerekiyor, clienti kapatmadığın sürece istediğin kadar oyna tekrar tekrar yapmana gerek yok.
28 Mar 2020 Konuyu başlatan #4 crakkcq09 Uzman Üye Katılım 8 Tem 2018 Mesajlar 157 Tepki puanı 15 Ödüller 7 7 HİZMET YILI teşekkürler ben her oyun bittiğinde tekrar tekrar yapıyordum fierecol' Alıntı: Clienti her kapatıp açtığında tekrar yapman gerekiyor, clienti kapatmadığın sürece istediğin kadar oyna tekrar tekrar yapmana gerek yok. Genişletmek için tıklayın ... Oyla 0 Olumsuz oyla
teşekkürler ben her oyun bittiğinde tekrar tekrar yapıyordum fierecol' Alıntı: Clienti her kapatıp açtığında tekrar yapman gerekiyor, clienti kapatmadığın sürece istediğin kadar oyna tekrar tekrar yapmana gerek yok. Genişletmek için tıklayın ...
28 Mar 2020 #5 kaoser K Seçkin Üye Katılım 23 Mar 2020 Mesajlar 329 Tepki puanı 31 Ödüller 2 Yaş 31 6 HİZMET YILI Hocam her oyun bıttıgınde yapman daha iyi ve daha saglıklı olucaktır . Oyla 0 Olumsuz oyla
28 Mar 2020 #6 Jukose fierecol reborn Griffin Premium Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 528 Çözümler 9 Tepki puanı 75 Ödüller 7 7 HİZMET YILI kaoser' Alıntı: Hocam her oyun bıttıgınde yapman daha iyi ve daha saglıklı olucaktır . Genişletmek için tıklayın ... ne alakası var dostum hotfix dediğin oyun dosyaları üzerinde değişiklik yapıp eski sürüm kullanılması, sen clienti açıp kapatmadıktan sonra yeni patch atmayacak hotfix geçerli olacak her oyun baştan yapman gereksiz ve mantıksız Oyla 0 Olumsuz oyla
kaoser' Alıntı: Hocam her oyun bıttıgınde yapman daha iyi ve daha saglıklı olucaktır . Genişletmek için tıklayın ... ne alakası var dostum hotfix dediğin oyun dosyaları üzerinde değişiklik yapıp eski sürüm kullanılması, sen clienti açıp kapatmadıktan sonra yeni patch atmayacak hotfix geçerli olacak her oyun baştan yapman gereksiz ve mantıksız
28 Mar 2020 Yasaklandı #7 quÂn zhî Q 2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah Banlı Üye Katılım 9 Eyl 2016 Mesajlar 660 Çözümler 6 Tepki puanı 167 Yaş 26 9 HİZMET YILI pc her kapa aç yaptığında yapmalısın Oyla 0 Olumsuz oyla