dostum paylaşma şansın var mı? inan kite için script kullanıyorum dodge,evade her şeyi kaptıyorum sadece oto attack için sc kullanıyorum ve haliyle bazı hesaplarım ban yiyorc yap yada v autohotkey degilde baska bisi var bende
tam aradagin bende space basinca kitle odaklaniyordostum paylaşma şansın var mı? inan kite için script kullanıyorum dodge,evade her şeyi kaptıyorum sadece oto attack için sc kullanıyorum ve haliyle bazı hesaplarım ban yiyor
Günlerdir uyku uyuyamıyorumtam aradagin bende space basinca kitle odaklaniyor
Paylaşma imkanınız var mı? buradan gönderemiyorsanız discord adresim imzada.tam aradagin bende space basinca kitle odaklaniyor
Toplandık seni bekliyoruztam aradagin bende space basinca kitle odaklaniyor
bi link alırıztam aradagin bende space basinca kitle odaklaniyor
burda olabilir mi bilmem yapimcisi ben degilimPaylaşma imkanınız var mı? buradan gönderemiyorsanız discord adresim imzada.
bende var arkdaslar burda paylasmam olmuyor ozleden gelenlere dcden atabilirimBende arıyorum bulamadım
paylasma sansim burda yok ozel gelirsen dcden atarimdostum paylaşma şansın var mı? inan kite için script kullanıyorum dodge,evade her şeyi kaptıyorum sadece oto attack için sc kullanıyorum ve haliyle bazı hesaplarım ban yiyor
Yukarıda attığım daha profesyonel gibi. Ayrıca hiçbirşey anlamadım o siteden :dDostum autohotkeyle biraz zor olabilir. Githuba python kite script yaz çıkanlardan birini kullan
Python ile yazılmış bir script bulmuştum geçenlerde sadece kite için. Olabilecek maximum seviyede kite yapıyordu. Profesyonelliği ne bakımdan bakarsan daha profesyonel hem memory okuyor doğru değerler alıyor hem mouse input kullanıyor memory write yapmadığı için ban yeme riskinde olmuyor. python derleyicisi yükleyip eksik kütüphane hatası gördüğünde pypi kütüphaneadı şeklinde googlede aratacaksın. Yapamazsna ekle dc yardımcı olurum: Ertugrul#0993Yukarıda attığım daha profesyonel gibi. Ayrıca hiçbirşey anlamadım o siteden :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?