bro thats imposible bc avarage lol match is 30m im posted 8m agoI got ban really
thanks for feedbacklike very good but i can use it
daha dün kullandım 1 haftadırda kullanıyorum main deBan durumu nedir güncel?
Scriptin görevini mi görüyor makro?daha dün kullandım 1 haftadırda kullanıyorum main de
scriptten daha legit senin yerine kite yapan da var elimde fakat onu tam ayarlayamadım sadece bir tuşa bastığında senin yerine kite atan birşeyde yapmaya çalışıyorum onuda sunacağımScriptin görevini mi görüyor makro?
.ahk olarak paylaşabilir misin ? Bende sorun oluyor, yapamıyorum.bro thats imposible bc avarage lol match is 30m im posted 8m ago
paylaşamıyorum ama masaüstüne sağ tıklayıp ahk dosyası seçin ardından o dosyaya sağ tıklayıp edit script diyin ve.ahk olarak paylaşabilir misin ? Bende sorun oluyor, yapamıyorum.
nasıl yaniBunun kullanışlı olduğunu düşünmüyorum adamın üstüne bile Işınlamıyor onu lolün api sinden yapabilirsin birazcık uğraştırır ama yapabilirsin object name i okutup başarılar dilerim
ahk programını indirin kurun masaüstüne sağ tıklayıp ahk dosyası oluşturun oluşan dosyaya sağ tıklayıp edit script diyin ve verdiğim kodu yapıştırınnasıl kullancaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?