denedim slınmıyp.Görev yöneticisinden ''AVASTUİ.EXE'' işlemi sonlandır deyip tekrar silmeyi dene.
yok artık hç birini kullanmam zten. bunu ben ındırmedım. uygulamanın brınde geldi. silinmiyoda ayar edıyo benı. işin kötü tarafı pc cok yoruyo donmaya başladı pcIObit uninstaller kulanabilirsin. Yada programın kendi uninstallerını kullanabilirsin en temizi.
o dedgın program cop temızleme gıbı boş dosyaları temızler. uygulamarı sılmez kaldrmazccleaner denedin mi dostum ?
var dostum uygulama kaldırma kısmı da varo dedgın program cop temızleme gıbı boş dosyaları temızler. uygulamarı sılmez kaldrmaz
linki varmı o dedgın programın bı gonderırmsın. bi denıyım. kalkarsa sana dua ederımvar dostum uygulama kaldırma kısmı da var
bilmıyorum yasakmı. bız gende garantıye alalım. ismini tekrar yazarmısın duzgunce arıyım choromedenlink paylaşmak değil dimi
ccleanerbilmıyorum yasakmı. bız gende garantıye alalım. ismini tekrar yazarmısın duzgunce arıyım choromeden
tamamdr reis saolsınccleaner full diye arat ilk çıkan siteye tıkla aşağılara in linki orda
ccleaner
ne demek dostum her zamantamamdr reis saolsın
tamamdr gerek kalmadı halltım arkdş sayesınde. saolsın genedeAvastın dosyalarına gir uninstallı çalıştır
hay Allah razı olsun dostum ışe yaradı pc tekrar başlatmamı ıstedı ve sıldı kaldrdı. teşekrler ilgin içinne demek dostum her zaman
tamamdr gerek kalmadı halltım arkdş sayesınde. saolsın genede
birazcık işe yaradıysam ne mutlu bana iyi forumlartamamdr gerek kalmadı halltım arkdş sayesınde. saolsın genede
Post automatically merged:
hay Allah razı olsun dostum ışe yaradı pc tekrar başlatmamı ıstedı ve sıldı kaldrdı. teşekrler ilgin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?