byTT' Alıntı:aga hakkettten zordu ama ben onla uğrasacam sen gecici olarak ne istiyorsun adının yanında ne olsun fikir ver
O1ST4R' Alıntı:bende var gıf beleşe yparım
!!!
beratnaci21' Alıntı:izmirli benmki gbii ?
aliby32' Alıntı:BERAT NACİ BANADA YAPARMISIN REP VERİRİM HI KARDO
beratnaci21' Alıntı:aliby32' Alıntı:BERAT NACİ BANADA YAPARMISIN REP VERİRİM HI KARDO
tabikide yparım kardo sen konuyu söyle mesala benmki iskelet onunki batman seninki ne olsn ?
İzMRLi35™' Alıntı:beratnaci21' Alıntı:aliby32' Alıntı:BERAT NACİ BANADA YAPARMISIN REP VERİRİM HI KARDO
tabikide yparım kardo sen konuyu söyle mesala benmki iskelet onunki batman seninki ne olsn ?
Kanka Benimki Guzelde Sey Sen LazHayaletin Avatarını Biliyonmu Ole Fotolar Yapsan Daha Guzel Olur Kanka Birde Yazı Donmesin Allta soldan saga gitse olurmu Kardes
aliby32' Alıntı:BERAT NACİ BANADA YAPARMISIN REP VERİRİM HI KARDO
aliby32' Alıntı:TMM AKSAM YADA YARIN ATACAM ÇÜNKÜ REP HAKKIM BİTMİŞ
x-AqiL' Alıntı:Benim gibi yani
İzMRLi35™' Alıntı:x-AqiL' Alıntı:Benim gibi yani
Kanka Bu Avatarı Sana Kim Yaptı
İzMRLi35™' Alıntı:beratnaci21' Alıntı:aliby32' Alıntı:BERAT NACİ BANADA YAPARMISIN REP VERİRİM HI KARDO
Kanka Benimki Guzelde Sey Sen LazHayaletin Avatarını Biliyonmu Ole Fotolar Yapsan Daha Guzel Olur Kanka Birde Yazı Donmesin Allta soldan saga gitse olurmu Kardes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?