15 Tem 2017 #1 CryLioN Seçkin Üye Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 314 Çözümler 1 Tepki puanı 21 Ödüller 11 Yaş 24 10 HİZMET YILI Öncelikle Selamun Aleykum. Profilime Giriyorum Ama Resim Değiştir Diye Birşey Goremıyorum.. Nerden Resim Değiştiriyoruz Sölerseniz Svnrm
Öncelikle Selamun Aleykum. Profilime Giriyorum Ama Resim Değiştir Diye Birşey Goremıyorum.. Nerden Resim Değiştiriyoruz Sölerseniz Svnrm
15 Tem 2017 #2 sLmanyLmaz S Üye Katılım 9 Tem 2017 Mesajlar 19 Tepki puanı 4 Yaş 35 8 HİZMET YILI Aynen bunun bilgisini bende almak istiyorum eline saglık hocam Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Tem 2017 #3 lEmreBey L Sea Uzman Üye Katılım 28 Kas 2016 Mesajlar 166 Tepki puanı 12 Yaş 28 9 HİZMET YILI shawn1212' Alıntı: Öncelikle Selamun Aleykum. Profilime Giriyorum Ama Resim Değiştir Diye Birşey Goremıyorum.. Nerden Resim Değiştiriyoruz Sölerseniz Svnrm Genişletmek için tıklayın ... İlk olarak Profile tıklıyoruz. Daha sonra Kayıt mesajlar son giriş vs vs diye bir bölüm var onun üstünde kare şeklinde photo var. Resimler sadece 200x200 pixels olmak zorundadır. Oyla 0 Olumsuz oyla
shawn1212' Alıntı: Öncelikle Selamun Aleykum. Profilime Giriyorum Ama Resim Değiştir Diye Birşey Goremıyorum.. Nerden Resim Değiştiriyoruz Sölerseniz Svnrm Genişletmek için tıklayın ... İlk olarak Profile tıklıyoruz. Daha sonra Kayıt mesajlar son giriş vs vs diye bir bölüm var onun üstünde kare şeklinde photo var. Resimler sadece 200x200 pixels olmak zorundadır.
16 Tem 2017 #4 LazHayalet İnsta ♥ @LazHayalet ♥ Efsane Üye Katılım 12 May 2016 Mesajlar 5,565 Çözümler 33 Tepki puanı 4,221 Ödüller 18 Sosyal 10 HİZMET YILI Aşağıda Gösterdiğim Yere Tıklayarak Avatar Resmi Koyabilirsiniz. 1. Adım : Sayfanın Sağ Üst Tarafından Bulunan Kullanıcı İsmine Tıklayınız. 2. Adım : Yapamazsanız Özel Mesaj Yazarak Yardım Alabilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla
Aşağıda Gösterdiğim Yere Tıklayarak Avatar Resmi Koyabilirsiniz. 1. Adım : Sayfanın Sağ Üst Tarafından Bulunan Kullanıcı İsmine Tıklayınız. 2. Adım : Yapamazsanız Özel Mesaj Yazarak Yardım Alabilirsiniz.