Onaylı Üye
Yatırım tavsiyesi değildir!
Kumar haksız kazançtır haklısınız fakat bitcoin işi borsa işidir.Altın alıp sattığın zaman nasıl haram olmuyorsa bununda değeri arttığı için yükselince haram olmuyor.Bu bir ticaret işi hatta gelişmiş ülkelerde bitcoin "gayrimenkul kıymet" olarak sayılıyor.Şimdi sen evini satsan haram mı oluyor ? bitcoin alıp satınca neden haram olsun. Fikrinize saygım sonsuz fakat benim de fikrim bu yönde iyi forumlar.kumar oynamıyın günah ama ginede şeytanın bol olsun oyna gitsin![]()
Senin milyoner olman lazım ne arıyon burda ?Hocam ortalama 1 yıl önce shiba coin almıştım bir kaç yıl daha bekletip satmayı düşünüyorum ondan sonra da avax almayı planlıyorum sizce doğru mu yapıyorum?
Anlaşılan altcoinlerden haberin yok,eğer milyonerlik yatırımcı değilsen btc yi bırak ve altcoinleri araştır.YTDBtc transferiyle uğraşıyorum alıp satıyorum fakat avax'ı yeni duydum. Artış daha net görülürse yatırım yapabilirim
Asıl hamster coin hakkında bir analiz yapsan,fazla borsada yayınlanmadı ama sürekli yakım ve güncelleme yapılıyor.Kumar haksız kazançtır haklısınız fakat bitcoin işi borsa işidir.Altın alıp sattığın zaman nasıl haram olmuyorsa bununda değeri arttığı için yükselince haram olmuyor.Bu bir ticaret işi hatta gelişmiş ülkelerde bitcoin "gayrimenkul kıymet" olarak sayılıyor.Şimdi sen evini satsan haram mı oluyor ? bitcoin alıp satınca neden haram olsun. Fikrinize saygım sonsuz fakat benim de fikrim bu yönde iyi forumlar.
Sihiba, doge vb. bunlar bence tırt coinler(YTD) shiba 1 dolar olsa piyasa hacmi ethereum u geçer. Böyle dandik bir coin eth yi mi geçecek ? Bu mantıklı ve doğru geliyor ise neden olmasın ancak bu işte hayel değil, "mantıklı hayal" kurmanızı tavsiye ederim.Bol kazançlar.Hocam ortalama 1 yıl önce shiba coin almıştım bir kaç yıl daha bekletip satmayı düşünüyorum ondan sonra da avax almayı planlıyorum sizce doğru mu yapıyorum?
oh no, think notYatırım tavsiyesi değildir!