ʍhε' Alıntı:4- Avatar olarak +18, ırkçı, argo resimler kullanmak yasaktır. Avatarınızda memoryhackers.org dışında bir sitenin herhangi bir rẻklam içeriği bulunması yasaktır.
forum kurallarındada yazıyor
%100 Dogru Oldugu Gibi Sahitlerimizde Var :dkralcouse' Alıntı:Kardeş ttıgın resımler veya kanıtların gerçekse banlanması şart ben bu kadr hadsız bır şahıs görmedım Forumdn Uzaklaşmalı
Axe' Alıntı:Benim Adımı Kullanarak Giriş Yapıyor Benimle Bir Alakası YOKTUR !
Netluis™' Alıntı:Axe' Alıntı:Benim Adımı Kullanarak Giriş Yapıyor Benimle Bir Alakası YOKTUR !
Kardeşim bir ts3 e gelrmsn sesine bakcmda?
Dogruysa ona göre davranalm
ʍhε' Alıntı:4- Avatar olarak +18, ırkçı, argo resimler kullanmak yasaktır. Avatarınızda memoryhackers.org dışında bir sitenin herhangi bir rẻklam içeriği bulunması yasaktır.
LiveBrushTT' Alıntı:Sana ts3 de hakaret etmiş onun içi şikayet edebilisin, ama allah'a yaptığı saygısızlıklara, hakaretlere biz karışamayız onu allah'a havale edin.
LiveBrushTT' Alıntı:Sana ts3 de hakaret etmiş onun içi şikayet edebilisin, ama allah'a yaptığı saygısızlıklara, hakaretlere biz karışamayız onu allah'a havale edin.
Netluis™' Alıntı:ʍhε' Alıntı:4- Avatar olarak +18, ırkçı, argo resimler kullanmak yasaktır. Avatarınızda memoryhackers.org dışında bir sitenin herhangi bir rẻklam içeriği bulunması yasaktır.
Kardeşim Profilde +18 bi yerlik yok + 18 demek ... yerleri acık olan gibisinden yanlıs anlams olablrsn
ırkçı bir yanıda yok?
Argo Hic Yok Zamn.
Telif Olmz Tek ben kullanyrm suan bu pp yu.
Dedign Dogru ama Baskasının İnandıgı Dinin Tanrısına Sövmek Annesine Sövmekten Daha agır bir küfürdür.
Dedign Dogru ama Baskasının İnandıgı Dinin Tanrısına Sövmek Annesine Sövmekten Daha agır bir küfürdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?