Bence kalıcı olabilme ihtimali yüksek.Kalıcı mı bu nasıl olacak gerçekten merak ettim
Kalıcı olursa harbi efsane olay olur hem gündem olarak hem de dünya'daBence kalıcı olabilme ihtimali yüksek.
umarım olur kaza çıkmazsa sorun yok
Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA), insanı Ay’a gönderme hedefini taşıyan projesi Artemis, birçok sorunla karşılaşmasına rağmen planlandığı gibi devam ediyor. 3 aşamadan oluşan projenin ilk adımı gerçekleşti.
Florida’daki Kennedy Uzay Merkezi’ndeki fırlatma rampasındaki Orion adındaki uzay aracı, Ay görevinin ilk adımı için 16 Kasım’da 97 metre yüksekliğindeki SLS roketi ile uzaya gönderildi. Geçtiğimiz haftalarda ay yörüngesine yerleşen uzay aracı, beklenen görevleri yerine getirdi.
Ay üzerindeki büyük projelerin ilk adımı olarak görülen Artemis 1, fırlatılışından bugüne dek birçok sorunu geride bıraktı. Fırlatılışından sonra ay yörüngesine oturan Artemis 1 riskli derece ısı kalkanı sorunu yaşadı. Yetkililer bu sorunların Artemis 1 den sonra gelecek olan Artemis 2 için önemli sorunlar çıkaracağını belirtti.
Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA), Artemis 2 görevinde yer alacak dört kişilik ekibini 2023’ün başlarında duyuracak. Artemis 2, 1972’de Apollo programının sona ermesinden bu yana ilk insanlı Ay inişine ve sonunda Ay’da kalıcı bir NASA varlığına zemin hazırlayacak.
Ekli dosyayı görüntüle 87116
ben hala bu uzay falan olaylarına inanamıyorum benim gibi olan var mı ? 1900 yıllarda gidilen uzaya bu yıllarda gidilememesi ayrı trajikomik zaten
Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA), insanı Ay’a gönderme hedefini taşıyan projesi Artemis, birçok sorunla karşılaşmasına rağmen planlandığı gibi devam ediyor. 3 aşamadan oluşan projenin ilk adımı gerçekleşti.
Florida’daki Kennedy Uzay Merkezi’ndeki fırlatma rampasındaki Orion adındaki uzay aracı, Ay görevinin ilk adımı için 16 Kasım’da 97 metre yüksekliğindeki SLS roketi ile uzaya gönderildi. Geçtiğimiz haftalarda ay yörüngesine yerleşen uzay aracı, beklenen görevleri yerine getirdi.
Ay üzerindeki büyük projelerin ilk adımı olarak görülen Artemis 1, fırlatılışından bugüne dek birçok sorunu geride bıraktı. Fırlatılışından sonra ay yörüngesine oturan Artemis 1 riskli derece ısı kalkanı sorunu yaşadı. Yetkililer bu sorunların Artemis 1 den sonra gelecek olan Artemis 2 için önemli sorunlar çıkaracağını belirtti.
Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA), Artemis 2 görevinde yer alacak dört kişilik ekibini 2023’ün başlarında duyuracak. Artemis 2, 1972’de Apollo programının sona ermesinden bu yana ilk insanlı Ay inişine ve sonunda Ay’da kalıcı bir NASA varlığına zemin hazırlayacak.
hep nasa yeter vallaha bi kere biz bişe yapalım
dostum sana kötü bir haberim var. İnsanlar halen Dünyanın dışına çıkabilmiş değil.hadi bakalım insanlık olarak yeni neler keşfedicez allahım nolur uzaylılarr
Ben de vantilatörün arkasına soğuk su koyup kendimi serinletmeye çalışıyorum. Bi onlara bak bi bana öskfösofsöodKim bilir ne kadar hesaplama matematik vardır... Aya gidebilmek için bile insanoğlu kırk takla atarken, en yakın yıldıza ve çevresindeki gezegenlere ulaşmak nasıl olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?