NOT: Etkinlik bazı nedenlerden dolayı her ay yapılmayacaktır. Uygun görüldüğünde ayın başında gerekli üyeye verilecektir.
Sea arkadaşlar bundan sonra her ay ayın sonunda o ayın üyesini seçeceğiz. Ayın üyesi seçilmeniz için gereken kriterler :
Öncelikle forumun en altında bulunan " Ayın En İyileri " ne girmeniz gerekiyor.
* Bu sıralamada olanlar değerlendirmeye alınacak.
* Konu ve yorumları incelenecek.
* Konularınız ve yorumlarınız orijinal olmalıdır. Tamamen alıntı konular değerlendirilmeyecektir. ( Eğlence , caps , video , imza yapma vb. konular değerlendirmeye alınmayacaktır.)
* Uyarısı olanlar bu etkinlikten yararlanamaz.
* Sırf rankı alabilmek için konu yorum kasanlar seçilmeyecektir.
* Yöneticiler bu etkinlikten yararlanamamaktadır.
(Ayın Üyesi Her Ayın Son Günü Seçilecektir.)
Gelelim ayın üyesine verilecek ödüllere :
+100 Rep ve Ayın Üyesi özel rankı.(Bu rank seçilen üyede 1 ay kalacaktır 1 ayın sonunda diğer ayın üyesine verilecektir.)
*Forum Yöneticiler Sayfasında Gösterilecek. *Anketlere verdiği oyu geri alabilir. *Kendi yorumunu silebilir. *Özel Kullanıcı Başlığını değiştirebilir. *İmza Ekleyebilir. *Yöneticiler aracılığıyla kullanıcı ismini 1 defa değiştirebilir. *Günde tek seferde +2 toplam +6 +Rep verebilir. *Özel mesaj kotası sınırsızdır. *Görünmez kullanıcıları görüntüleyebilir.
*İstisna durumlarda ayın en iyileri sıralamasında olmayan kullanıcılarda ayın üyesi seçilecektir.
Yanlış anlamayın ama benim görüşüm hiç iyi olmadı şimdi herkes gelenin geçenin konusuna yorum atıcak öle yorum yapıyorlar ya içindende gelmiyor yani ha amaç farklı zaten bu mpara çıktığından beri kimin ne yaptığı belli değildi şimdi birde bu çıktı artık kim kime güm güme oldu sonumuz hayır olsun
2 keredir dword lite nasıl yapılır ile konu açtım ikside silindi 1. sinde hadi yanlış yere açtım diye peki ya 2 .sinde neden silindi tarih fln herşey de belirlenmişti ?