Onaylı Üye
Brom anakartim su sekilde pek anlamiyorum donanimlardan sizce yukseltebilir miyim?raminizin aynısını almak daha stabil çalıstırır. fakat 2400mhzyi cıkarıp eğer anakartta destekliyorsa mhzsi yüksek ramlere yönelebilirsin
3466 mhzye kadar destek var kısaca yükseltebilirsin bos slot varsaBrom anakartim su sekilde pek anlamiyorum donanimlardan sizce yukseltebilir miyim?
Kingston 8GB (1x8GB) Fruy Beast Siyah DDR4 3200MHz CL16 PC Ram3466 mhzye kadar destek var kısaca yükseltebilirsin bos slot varsa
fury beast tabiki daha xmp teknolojiysle daha stabil calısır ms (gecikme süreside) azKingston 8GB (1x8GB) Fruy Beast Siyah DDR4 3200MHz CL16 PC Ram
Kingston 8GB DDR4 3200MHz CL22 PC Ram
şu iki ram arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim?
cok sagol hocam cok yardimci oldun bunlar harici onerebilecegin bir ram var midir?fury beast tabiki daha xmp teknolojiysle daha stabil calısır ms (gecikme süreside) az
Does fivem hurt my pc?Anakartınızda takılı olan ram ile bütün özellikleri aynı olan bir ram almalısınız aksi takdirde birçok hata ile karşılaşırsınız
2 ram aynı marka olması olmaması önemli deil mhz ler önemli ve ddr kaç olmasıAynı marka RAM Kullanırsan sorun çıkmaz ama başka ram takarsan biraz sorun yaratabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?