Ayrılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşeyden Az Birşey
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhaba beni belkide çoğu kişi tanımıyor forumdan yada (aptal aptal yorumlar yapan bir forum üyesi) gibi tanımlıyorlar açıkcası neden benim neden sadece büyük yazdığım bu vs. gerçekten bazılarını ilgilendirmez sadece saygılı bir forum üyesi olmaya çalışıyorum herneyse çok boş yaptım kısacası bir arkadaş işe tartıştık işte herneyse 2-3 uyarı tarzı birşeyler yedim ve sonunda sustum arkadaşlar benim yorumumda silindi bundan daha sonra yorum kısmına (kardeşim ben gerçekleri söyledim yanlış birşey dediysem özür dilerim) diye yorum attım ama bu arkadaş yine bana laf attı yorumlarda bende boş yapıyor diye konu bitti boş yapmaya devam et diye yorum attım. ve ban birkaç günlük ban yedim açıkcası zaten forumları çok seven bir insan değilm hiçdeğilse iyi bir türk forumu bulmuşken dolaşayım felan dedim onaylı üye oldum süperüye olana kadar kasmayı düşünüyordum ama nasip değilmiş herneyse uzun uzun yazdım derdimi forumda birisine kötü davrandıysam kusura bakmayın hakkınızı helal edin kimse beni sevmek zorunda değil isterse arkamdan sövsün umurumda olmaz ama lütfen yüzüme vurmasın bu konuyu herneyse kendinize iyi bakın iyi forumlar MemoryHackers ailesi .

Moderatörün son düzenlenenleri:
波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bye dostum takmaman gerekirdi buradaki insanların çoğunluğunu kaybeden sen oluyorsun diğer türlü

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kendine İyi Bak Kardeşim Hayatında başarılar dilerim.

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kardeşim, seni tanımıyorum ama helal olsun hakkım, Allah emanet ol kardeşim.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Seni tanıyamadım boş sandım kendimide çöp sandım fakkat aramdan biri gidince üzüldüm benden biri arada sıkıştım kimsenin takmayacağı birisiyiz ama herkez yanımızda asla pes etme başarlılar...

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kelimelerin kuvvetini bilmeyen insanlarla esaslı bir konuyu konuşmak mümkün değildir. Bu kadar uzun yazmışın ama hala boş konuşanlar var. Benimde uzun uzun yazmak istediklerim vardı ama forumun IQ seviyesi belli olduğu için uğraşmadım.

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kolay Gelsin Kardeşim Allah Yanında Olsun İşlerinde Başarılı Olma Dileği İle...

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yolun açık olsun keşke takmasaydın ama neyse.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hayatında başarılar dilerim kardeşim

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardeşim 2 3 uyarıdan forum bırakılırmı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...