Herşeyden Az Birşey
Uzman Üye
Merhaba beni belkide çoğu kişi tanımıyor forumdan yada (aptal aptal yorumlar yapan bir forum üyesi) gibi tanımlıyorlar açıkcası neden benim neden sadece büyük yazdığım bu vs. gerçekten bazılarını ilgilendirmez sadece saygılı bir forum üyesi olmaya çalışıyorum herneyse çok boş yaptım kısacası bir arkadaş işe tartıştık işte herneyse 2-3 uyarı tarzı birşeyler yedim ve sonunda sustum arkadaşlar benim yorumumda silindi bundan daha sonra yorum kısmına (kardeşim ben gerçekleri söyledim yanlış birşey dediysem özür dilerim) diye yorum attım ama bu arkadaş yine bana laf attı yorumlarda bende boş yapıyor diye konu bitti boş yapmaya devam et diye yorum attım. ve ban birkaç günlük ban yedim açıkcası zaten forumları çok seven bir insan değilm hiçdeğilse iyi bir türk forumu bulmuşken dolaşayım felan dedim onaylı üye oldum süperüye olana kadar kasmayı düşünüyordum ama nasip değilmiş herneyse uzun uzun yazdım derdimi forumda birisine kötü davrandıysam kusura bakmayın hakkınızı helal edin kimse beni sevmek zorunda değil isterse arkamdan sövsün umurumda olmaz ama lütfen yüzüme vurmasın bu konuyu herneyse kendinize iyi bakın iyi forumlar MemoryHackers ailesi .
Moderatörün son düzenlenenleri: