Onur Can Özcan hakkettiği değeri ne kadar geç görse de ikisinin de zaten hakkettiği yerde olduğunu düşünüyorumNo.1-Onur Can Özcan
No.1'in Hiç Işık Yok şarkısından başka çok dinlenen şarkısı yok. O da Çukur'dan dolayı sanırımOnur Can Özcan hakkettiği değeri ne kadar geç görse de ikisinin de zaten hakkettiği yerde olduğunu düşünüyorum
Malesef çoğu şair ve edebiyatçılar için de aynı :/No.1'in Hiç Işık Yok şarkısından başka çok dinlenen şarkısı yok. O da Çukur'dan dolayı sanırımOnur Can Özcan'da zamanında çok dinlenmiyordu herşey vefat ettikten sonra oldu. İnsanların değerini nedense öldükten sonra anlıyorsun.
Ne bilim yani şu çöpten diss veya şarkı(her ne boksa) bile 52 milyon dinleniyorsa No.1 için 10 milyonu az buluyorum.Malesef çoğu şair ve edebiyatçılar için de aynı :/
No.1 dünya gül bana ve tekel mavisi gibi şarkıları da dinlendi ama üslubu sanki tanıdıktan sonra baya değişti ya eskisi gibi yazmıyor artık =-|
Ne bilim yani şu çöpten diss veya şarkı(her ne boksa) bile 52 milyon dinleniyorsa No.1 için 10 milyonu az buluyorum.
Sen benim şarkılarımsın şarkısını çok değer verdiğim birisi önerdi, benim için yeri tüm rap şarkılarından değerlidir <3Cem Adrian değeri, günümüz sokak çocuklarının çıkarttığı "rap" kadar ilgi görmedi maalesef.
kişiden kişiye değişirNe bilim yani şu çöpten diss veya şarkı(her ne boksa) bile 52 milyon dinleniyorsa No.1 için 10 milyonu az buluyorum.
Bence de prim için yapılmış uğraşsız bir şarkı.kişiden kişiye değişir
Her yorumunda şarkıyı dinleyip gidiyorum. Bu adamı senle tandıım sağol broNe bilim yani şu çöpten diss veya şarkı(her ne boksa) bile 52 milyon dinleniyorsa No.1 için 10 milyonu az buluyorum.
Bunun Kitlesi Fazla Ve Birde Haberlere Çıktı Reklam Üstüne ReklamNe bilim yani şu çöpten diss veya şarkı(her ne boksa) bile 52 milyon dinleniyorsa No.1 için 10 milyonu az buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?