Video animasyon sahibini description'da belirtmişlerO şarkıyı buraya atmıştım benden gordun galiba bende kendım kesfettım tabi sende ararken bulabılırsın cok guzel bır sarkı ama klıp ödün-çalınmış![]()
yok bana bi kız önerdi. Aynı sayfadan dinliyormuşuz ordan konu açılınca bu şarkıyı önerdiO şarkıyı buraya atmıştım benden gordun galiba bende kendım kesfettım tabi sende ararken bulabılırsın cok guzel bır sarkı ama klıp ödün-çalınmış![]()
r3klam ile alakası ne? Buradan şarkıya tıklayacak en fazla 6-7 hadi bilemedin 8 kişi. Daha şarkıyı söyleyen kişinin yüzünü görememişim. İnstagramda 9k organik takipçi hesabım var oraya bile atmadım niye böyle bir şey yazma gereği duydun?reklAam yapıyim izlenme kassın diye değil de, keşfedilmemiş yazmak da ayrı bir şey her yerde reaklamını yaptınız şunun
yani umarım öyledirTiktok a düşmeyen bir şarkımı
yaparım tabiBu tür şarkılardan oynatma listesi yapıp paylaşırsan çok güzel olur. Güzel şarkıymış bilmiyorum, öğrenmem iyi oldu.
Çakma tentirdiyot ve ölünce değerlendikten sonra fanboyu olanlarla niye muhattap oluyorum ki?
Çakma tentirdiyot ve ölünce değerlendikten sonra fanboyu olanlarla niye muhattap oluyorum ki?![]()
2018 mmmm çok erkenmiş kankam yaNe alakası var ?
Kimse senı benımle muhattap ol dıye zorlamıyor
ve öldükten sonra fan ı oldugumu kım soyledı ?
2018 in başlarından beri tanıyorum burda boş boş konma
Çakma tentirdiyot muş krdsm yazmayı ogrensen bi ilk önce
2018 mmmm çok erkenmiş kankam yaZaten o dönemlerde öldü :/ ve ayrıca biz böyle öldükten sonra değerlenenlere fanboyluk yapanlara
tentirdiyot (tentürdiyot) diyoruzve ayrıca imzanda ki yarı tanrı simgeside güzelmiş cihan moruQ yha .s