17 Eyl 2021 #1 byniveI B je veux mourir Uzman Üye Katılım 23 Eyl 2020 Mesajlar 230 Tepki puanı 16 Ödüller 3 Yaş 24 Sosyal 5 HİZMET YILI yeni güncel azure üzerinden nasıl rdp vds açılır bilen varmı bakındım bir kaç video ama çalışmıyor methodlar bir bilgisi olan veya yapabilen varmı ? 6-7 aylık videolardaki methodlar çalışmıyor yapabilenler yorum yaparsa sevinirim... iyi geceler mh ailesi (ADMİNLER KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM KUSURA BAKMAYIN KONUYU SİLMEK YERİNE TAŞIRSANIZ SEVİNİRİM )
yeni güncel azure üzerinden nasıl rdp vds açılır bilen varmı bakındım bir kaç video ama çalışmıyor methodlar bir bilgisi olan veya yapabilen varmı ? 6-7 aylık videolardaki methodlar çalışmıyor yapabilenler yorum yaparsa sevinirim... iyi geceler mh ailesi (ADMİNLER KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM KUSURA BAKMAYIN KONUYU SİLMEK YERİNE TAŞIRSANIZ SEVİNİRİM )
8 Kas 2021 #2 XByMerdo X Seçkin Üye Katılım 19 Mar 2019 Mesajlar 446 Tepki puanı 17 Ödüller 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI Knk sanal kartla azure geç idareli kullanırsan uzun süre gider
8 Kas 2021 #3 blurz B Süper Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 653 Çözümler 3 Tepki puanı 47 Ödüller 11 9 HİZMET YILI dostum sanırım şuan yeni method yok bende çok aradım da bulamadım eskiden yapmıştım