hocam ryzen işletim sistemlerinde bios ve chipset güncellemeleri sistemin iyi çalışması açısından çok önemlidir. Bence güncellemelisin.bendede b450m s2h var güncellemelimiyim sizce?
Biosum güncel zaten.Biosun en gücel versiyonu kur sonra chipset programini tekrar kurmayi dene
araştırıyorum zaten lap diye direkt güncelleme düğmesine basmıyorum. Fakat bu chipset amd nin sorunuymuş yakında düzelteceklermiş.dikat et iyice araştır anakar hafife alınmaz iyice araştır konuyu
Uzun Bir Süre Beklemene Rağmen Yükleme İlerlemiyorsa İnternet Üzerinden Dosyayı İndirip Tekrar Bir Dene Aga.araştırıyorum zaten lap diye direkt güncelleme düğmesine basmıyorum. Fakat bu chipset amd nin sorunuymuş yakında düzelteceklermiş.
eyvallah sağolasın da öyle programları kullanmak istemiyorum. kendi sitesi varken başka programlarla yazılım yüklemek bana doğru gelmiyor açıkcası. zaten sorun amd den kaynaklıymış başka kişilerde aynı sorunu yaşıyor düzeltilecektir en yakın zamandaUzun Bir Süre Beklemene Rağmen Yükleme İlerlemiyorsa İnternet Üzerinden Dosyayı İndirip Tekrar Bir Dene Aga.
Eğer İnternetten İndirdiysen DriverPack Solution Adlı Bir Program Var.Ücretsiz.Tüm Driverlarını Güncelliyor.Yıllardır Onu Kullanıyorum Bir Sıkıntı Görmedim.Sende Deneyebilirsin
Anladım Bende Programlara Güvenmiyorum Zatende,Bu Kullandığım Programı Ben 7 Yıldır Kullanıyorum Diğerleri Gibi Değil.Mesela Format Attığımda PC ye Driver'larıTek Tek Bulmak İçin Ölüyordum Resmen Sonra Bunu Kullanmaya Başladım Mutluyumeyvallah sağolasın da öyle programları kullanmak istemiyorum. kendi sitesi varken başka programlarla yazılım yüklemek bana doğru gelmiyor açıkcası. zaten sorun amd den kaynaklıymış başka kişilerde aynı sorunu yaşıyor düzeltilecektir en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?