baya pahalı suan piyasaları birde almak biraz zor ve alsanda okadar iyi birşey alamazsınVallaha kardeşim umarım sıkıntı olmaz çünkü bu piyasada bilgisayar almak bile baya pahalı piyasları şuan birde
kanka bu zamana kadar iyi gelmişsin güncelle hiçbişey olmaz aksine cok iyi olurArkadaşlar 5 yıl önce bi sistem topladım Anakart B450M PRO - M2 (MS-7B84) 2 yıl öncesinde Bios güncellemiştim
şuan 3 yıl oldu hiç ellemedim bişey olur die kasa bozulmasın diye sizce güncellersem daha iyi olurmu ? güncellerken elektirik giderse kasa tekrar çalışırmı ?
Öneri tavsiyelerinizi bekliyorum bide işlemci ryzen 5 1600 1 nesil ilerde işlemci güçlendirmek istiyorum öneriniz nedir işlemci konusunda anakart için şimdiden teşekkürler.!
iyi olurda bro yanlış felan güncellerse elinde pek bilgi yoksa denemesin yoksa formatla felan uğraşır yinekanka bu zamana kadar iyi gelmişsin güncelle hiçbişey olmaz aksine cok iyi olur
kanka cok basit istersen dmden link atim youtube linkiiyi olurda bro yanlış felan güncellerse elinde pek bilgi yoksa denemesin yoksa formatla felan uğraşır yine
at bakalım bikanka cok basit istersen dmden link atim youtube linki
at bakalım bi
bunu biliyorum ya denedim bunu da ben yapamamıştım yabanci bi siteden yapmıştım benim bios karışık biraz
valla kardo numaramı verim görüntülü ara dicem de anca öyle yani acık sistem olsa anydeskten hallederdikbunu biliyorum ya denedim bunu da ben yapamamıştım yabanci bi siteden yapmıştım benim bios karışık biraz
benim anakart kanka türküyeden değil ben çinden sipariş etmiştim garip bi markası var zaten bulana kadar canım çıkmıştıvalla kardo numaramı verim görüntülü ara dicem de anca öyle yani acık sistem olsa anydeskten hallederdik
b450 m pro degil mi kankabenim anakart kanka türküyeden değil ben çinden sipariş etmiştim garip bi markası var zaten bulana kadar canım çıkmıştı
teşekkürler dostum bilgi içinbiosu güncellerken elektiriğin giderse veya bilgisayar kapanırsa anakartını servise göndermek zorunda kalırsın çok önemli değilse güncelleme.
sağol bro elektirik çekiniyom bu aralar bölge çok elektirik gidiyo ondan güncellemiyim bişey olursa başım ağrımasınkanka cok basit istersen dmden link atim youtube linki
tşkler
elektirik giderse zaten sıfırdan formatlaması gerekir :ddostum eğer güncellenirken elektrik giderse pc gider fakat güncellersen tabiki pc daha optimize çalışır tercih senin riskli biraz ama istersen git bir bilgisayarcıya harici güç kaynağıyla falan atarlar sorun olmaz
dostum ne formatı anakart çöp oluyor bios güncellenirken giderseelektirik giderse zaten sıfırdan formatlaması gerekir :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?