☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Eyvallah, Amin.Hayırlı olsun dostum....
ALLAH bağışlasın
Analı babalı büyüsün inşallah....
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Bebek bezi stoğu yap ilerde çok lazım olacak....Eyvallah, Amin.
Dün heyecanla 3000 liralık alışveriş yapmışımBebek bezi stoğu yap ilerde çok lazım olacak....
♥♥♥
Tedbirimi aldım diyorsun yaniDün heyecanla 3000 liralık alışveriş yapmışımEvin bir odası full bebek bezi, bebek maması, 1 tane bebek arabası Akülü araba bile aldım şimdiden
Öyle birazTedbirimi aldım diyorsun yani
Uykusuz günlere hoşgeldin diyelim senin için
Darısı bizim başımıza
♥♥♥
Amin dostum ufaklığı bizim için öpÖyle birazAmin inşallah herkes yaşar bu duyguyu.
Doğum olacak, nasipse pazartesi gibi duruyor.Baba olacağım derken, yeni mi öğrendin, doğum mu olacak.
Öncelikle hayırlı olsun, bu süreçte aklına takılan birşey olursa sorabilirsin, memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırım.
Birçok konuda ben çok sıkıntı çektim ama öğrendiklerimizi başkalarına anlatmayı seviyorum.
Benden size ilk tavsiye, emzirme işini sık sık yapın, belki şaşırabilirsiniz ama yarım saatte bir emzirmek lazım, bazıları ağlamıyor diye emzirmiyor, hele ilk bir iki ayda en geç 1 saatte bir emmesi gerekiyor, bu çocuğun sarılık olmamaıs için ve doğru beslenmesi için çok önemli, yoksa Allah göstermesin hastahanede yatma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz.Doğum olacak, nasipse pazartesi gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?