Arkadaslar bacaklarınızı ne ile alıyorsunuz? Neden almak istiyorsun diyenler; üst bacaklarım rahatsız ediyor ve görmekten rahatsız oluyorum.
(Lazer epilasyona vs gidemem) Aklımda makine ile almak ve ağda ile almak var ama ağda çok acıtır diye düşünüyorum. Makine ile alsam çok mu kötü durur?
Şahsen almıyorum, alan çok arkadaşım oldu ve hepsinin sonu "18 olayım epilasyona gideceğim artık" ile bitti. Kıllar yapısı gereği uyaranı çok yoğun aktaran yapılar. Yani kol altınızı aldığınızda birkaç gün kaşınır ve sizi çileden çıkarır ya; hah işte bu yüzden. Şimdi o iğrenç hissi tüm bacaklarınızda hissedin. Ne dediğimi anlamışsınızdır, onlar da anladığı için epilasyon tercih ettiler. İyi günler!
Şahsen almıyorum, alan çok arkadaşım oldu ve hepsinin sonu "18 olayım epilasyona gideceğim artık" ile bitti. Kıllar yapısı gereği uyaranı çok yoğun aktaran yapılar. Yani kol altınızı aldığınızda birkaç gün kaşınır ve sizi çileden çıkarır ya; hah işte bu yüzden. Şimdi o iğrenç hissi tüm bacaklarınızda hissedin. Ne dediğimi anlamışsınızdır, onlar da anladığı için epilasyon tercih ettiler. İyi günler!
Bilmiyorum artık ya. Bir makine var phillipsin ama o da kadınlara daha uygun onlarınki gür olmadığından. Canımı yakıyor yani. Ama almazsam da kötü duruyor 18den sonra zaten epilasyon düşünüyorum.
Geçen arkadaşımla beraberken arkadaşım makineyle aldığını söyledi açıkcası o söyleyene kadar anlamamıştım bile hiç belli olmuyordu, makineyle iyi olduğunu ama ağdanın acıttığını söylemişti.
makine ile alabilirsin gayet pratik oluyor ama istersen cildine göre hassas cildler yada normal cildler için olan tüy dökücü kullanabilrisn makine daha kolay ama