Kumarı hiç bir türlü teşvik etmiyorum inan şuan kumar yüzünden hayatı kayan sürüyle arkadaşım mevcut. Belli bir noktadan sonra uyuşturucudan daha kötü bir hal alıyor. Kendi kaybım ise 200.000 Tl civarlarında son 2 aydır kumar kelimesiniz bile kullanmıyorum. Verdiğini düşünüyorsun ama inan kaybettiğin daha fazla…bu ay dan önce 5 bin vermiştim birazını geri aldım hep oynadığım oyunlara değil uçak avivator tarzı katagori aklıma gelmedi oynadım ve kaybettim ama bunun dışında küçük paralar sayılır 300 - 500 gibi rakamlarla sürekli bi kaç yıldır oynuyorum sürekli kazanç diye bişey yok en azından benim için ama tanıdığım biri yanımda sürekli kazanıyor veriyorda tabi ey7lencesine bile olsa oynamıyorsanız bulaşmayın derim
aynen benim bahanem biraz eylence vakit geçirmek işyerinde ama olay farklı yerlere gidiyor bu ay biraz fazla param olmuş köşede bunu ikiye katlayıp çıkıcam diyorum kasa mesela 9800 olmuş 10000 yapamadan kasayı sıfırlıyorum o kazanma hırsı içinde büyüyor insanın bende azalttım biraz ama maaşı her aldığımda kendimi sitede buluyorum çevrede çok önemli eyer ortak kasa yaptığın arkadaşın varsa ytandınKumarı hiç bir türlü teşvik etmiyorum inan şuan kumar yüzünden hayatı kayan sürüyle arkadaşım mevcut. Belli bir noktadan sonra uyuşturucudan daha kötü bir hal alıyor. Kendi kaybım ise 200.000 Tl civarlarında son 2 aydır kumar kelimesiniz bile kullanmıyorum. Verdiğini düşünüyorsun ama inan kaybettiğin daha fazla…
Valla en iyi tavsiyem instagram yada farklı platformlarda karşıma çıkan reklamları engellemen. Çevreni azda olsa biraz entegre etmen lazım. Kazandığın paranın kıymetini ve alınterini düşün onun yerine hisse senedi yada farklı bir yatırım daha sağlıklı olacaktır.aynen benim bahanem biraz eylence vakit geçirmek işyerinde ama olay farklı yerlere gidiyor bu ay biraz fazla param olmuş köşede bunu ikiye katlayıp çıkıcam diyorum kasa mesela 9800 olmuş 10000 yapamadan kasayı sıfırlıyorum o kazanma hırsı içinde büyüyor insanın bende azalttım biraz ama maaşı her aldığımda kendimi sitede buluyorum çevrede çok önemli eyer ortak kasa yaptığın arkadaşın varsa ytandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?