- Konuyu başlatan
-
marka tanıdık olmamasından dolayı sordun yoksa honda falan olsa havada giderDiğer açtığın konuya cevap verdim burayada yazayım son zamanlarda aşırı derecede rağbet gören bir motor mekaniğinde bir sorun olmadığı sürece kolay elden çıkarırsın.
Yani şuanlık gayet satması kolay fakat ilerleyen süreçte ne olur bilemem birkaç kasasında kronik vardı ama çözülmeyecek şeyler değil.marka tanıdık olmamasından dolayı sordun yoksa honda falan olsa havada gider
kronik olan sorunlar neydi bizi bilgilendirebilirmisiniz.Yani şuanlık gayet satması kolay fakat ilerleyen süreçte ne olur bilemem birkaç kasasında kronik vardı ama çözülmeyecek şeyler değil.
Hocam bende satıcı veya bayi sahibi değilim amakronik olan sorunlar neydi bizi bilgilendirebilirmisiniz.
bu dediklerin peki 2023 için geçerli mi sence çünkü firma bu olayları yeni modelde düzeltme yoluna gitmiş olamazmıHocam bende satıcı veya bayi sahibi değilim amaBenim bildiğim kadarıyla stop etme ve dengesiz rölanti problemi var,oksijen sensörü bakımıyla çözülüyor.Krank kırma sıkıntısı eski kasaların bazılarında var bazılarında biyel kolunda üretim hatasından kaynaklı boşluk oluyor, o da balans yapa yapa kırılıyor.Abs arızası diyorlar onun içinde direk beyin değişimi yapılıyor sanırsam. Fakat tamamen şans işi 0 alsanda sorun çıkabiliyor veya hiç arızasız 10 senede binebilirsin.
Dediğim gibi tamamen şans işi düzeltmeye her sene gidilse bile elbet çıkabilir.Ama bu sorunlar önemsiz bence zaten parçası o kadar pahalı değil.İhtimalleride düşük zaten.bu dediklerin peki 2023 için geçerli mi sence çünkü firma bu olayları yeni modelde düzeltme yoluna gitmiş olamazmı
model yapısı değişirse sorun giderilme yönünde de değişiklikler yapılırmı sizceDediğim gibi tamamen şans işi düzeltmeye her sene gidilse bile elbet çıkabilir.Ama bu sorunlar önemsiz bence zaten parçası o kadar pahalı değil.İhtimalleride düşük zaten.
Zaten her yeni kasada elbet farklılıklar oluyor dediğim gibi sorun değil bütün paranı bağlamıyorsan zaten parçası bakkalda bile var sorunları ise zamanla görüyoruz genelde.model yapısı değişirse sorun giderilme yönünde de değişiklikler yapılırmı sizce
tamam ben bağlamıyom ama motosiklet bir zevk işi ve bunu komple parası ile yapanlarda var onlar ne yapmalıZaten her yeni kasada elbet farklılıklar oluyor dediğim gibi sorun değil bütün paranı bağlamıyorsan zaten parçası bakkalda bile var sorunları ise zamanla görüyoruz genelde.
Bajaj sağlamdır o kadar sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum bütün parasını bağlayanlar çin motorlarına bulaşmadıkları sürece sıkıntı yok ama dersenki ben alayım yıllarca bineyim japon motorlarına güven sonsuz 50 binde ybr sattık 50 bine kadar tık demedi full devirli kullanılmasına rağmen.tamam ben bağlamıyom ama motosiklet bir zevk işi ve bunu komple parası ile yapanlarda var onlar ne yapmalı
şuan japonda alınacak gıbı değıl kı sız hangı japonu onerırsınız ns 200 karsısındaBajaj sağlamdır o kadar sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum bütün parasını bağlayanlar çin motorlarına bulaşmadıkları sürece sıkıntı yok ama dersenki ben alayım yıllarca bineyim japon motorlarına güven sonsuz 50 binde ybr sattık 50 bine kadar tık demedi full devirli kullanılmasına rağmen.
200cc japon yeni kasa olarak pek yok çok eski hepsi fakat 250 lik dersen cb250 mt25 ninja 250 ama ben ktm tavsiye ederim japon olmasa bile çok çok iyi bir marka gözümde bütçem olursa ktm duke 390 alıcam bende.şuan japonda alınacak gıbı değıl kı sız hangı japonu onerırsınız ns 200 karsısında
bu motor dısındakı tum motorlar ucuk fıyatta200cc japon yeni kasa olarak pek yok çok eski hepsi fakat 250 lik dersen cb250 mt25 ninja 250 ama ben ktm tavsiye ederim japon olmasa bile çok çok iyi bir marka gözümde bütçem olursa ktm duke 390 alıcam bende.
nk250 ye ne dersiniz arkadaşımda var 3k km de daha bir sıkıntısını görmedim.bu motor dısındakı tum motorlar ucuk fıyatta
o motora da baktım ama kalıbı daha sıska pulsara gore nasıl pekı arkadasın memnunmu?nk250 ye ne dersiniz arkadaşımda var 3k km de daha bir sıkıntısını görmedim.
Sıska değil aslında yakından bakmanızı tavsiye ederim memnun arkadaşım gayet ilk 2 ay felan baş ağrıtmazsa binilir bayağı bi süre.o motora da baktım ama kalıbı daha sıska pulsara gore nasıl pekı arkadasın memnunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?